Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ7 - pohotovostní režim

Od: keake* odpovědí: 4 změna:

když se chci přihlásit na icq7. tak mi to nejde protože se mi ukáže nějaký pohozovostní režim... potřebuji se tam přihlásit ale nejde to prosím pordte mi já si newím rady ... *plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

S touto verzí jsou samé problémy. zkus si zupět nainstalovat verzi 6.5, případně použij alternativního klienta, například QIP.

bena*

Ano, QIP je dobré, má ho kamarád a je spokojen. Program ICQ je na hovno a obsahuje reklamu a je to taky žrout paměti. QIp má navíc Antispamového robota, což ICQ je ještě 100 let za opicema.

Já teda ICQ číslo nemám, používám jako "kecálka" Windows Messenger, který je mj. součástí systému Windows Me a vyšších.

paja22*
hodnocení

0x

nebo třeba mirandu *palec*

sondaw*

JJ tu používám já a jsem s ní spokojená, je to taky jedna z možností místo ICQ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]