Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám hru uloženú na pevnom disku v PC ako ISO súbor ktorý ma 8,75GB, ako mám tento súbor upraviť tak aby sa mi vôšiel na prenosné DVD 4.7GB príp.na dva disky proste rozdeliť na viac zipov a napáliť, vďaka fidel
Každý komprimační soubor nabízí vytvoření zip archivu, tedy zazipování (zaraqrování, případně) do více souborů. Většina file manažerů umí rozdělit (split) a následně spojit jakékoli soubory podle požadované velikosti, někdy dokonce nabízejí předvolenou velikost tak, aby se to vešlo na to které médium (počínaje klasickou disketou, ale těch by byl pěkný balík), No anebo vypálit to na DL DVD.
doporučuji winrarem rozpůlit podle libosti. Nejdříve zabalit do raru a předtím než to dáš zabalit tak tam máš možnost rozdělit. _Tam máš možnost rozdělit přímo na dvd nebo na polovinu nebo také podle svého a pak potvrdit. Po skončení se ti vytvoří 2 soubory rar popřípadě více podle toho jak se to rozdělí (záleží na tobě)
Prosím Ťa a to nevadí že je to súbor ISO? môžem ho teda dať najprv ako zbaliť VinRarom a potom rozdeliť na viac častí. Tak som to pochopil, vďaka všetkým za rady, fidel
ano ten soubor iso dáš to archívu. Můžeš dát s kompresí nebo bez komprese to už je potom jedno stejně ti to dá na 2 DVD. Při instalaci si rar soubory přesuneš do počítače a tam rozbalíš a budeš spouštět pomocí jednoho souboru uloženého na disku. Nebo by to potom šlo rozdělit přes alkohol 120 mam pocit ale s tm bych kecal. Takhle nepotřebuješ žádný jiný program, protože winRAR by měl být součástí každého pc
Myslím pokud by to DVD mělo fungovat i jako instalační, tak bych ISO otevřel v Alcohol120 a na první DVD vypálil příslušné množství adresářů a souborů v objemu 4,5GB a zbytek na druhé DVD.
Nejlépe by bylo vybrat ty jak k nim instalace postupně přistupuje, ale jak ro určit to neví.
Pokud by se to povedlo, tak by si asi měla instalace po chvíli vyžádat vložení druhého DVD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.