Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FrontPage - jak vložit text okolo obrázku?

Od: pavelos odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím umíte někdo s programem FrontPage? Když vložím obrázek tak se mi nedaří psát texty vedle něj...Nevíte prosím jak na to? Poradí někdo zde nebo na mail: tigry@centrum.cz děkuji moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x

Klikni na obrázek pravým tlačítkem, vyber vlastnosti obrázku, záložku obtékaní textu a vyberte požadované.

pavelos
hodnocení

Ano to jsem zkoušel, obrázek mi jde vložit nalevou stranu a vravo píši text, nejde mi však vložit text zleva a obrázek aby byl napravo, prosím poraďte, děkuji

fidonet*
hodnocení

2x

obtékáním textu. Jen zadejte obtékání vpravo / vlevo ...*nevi*

juvla*
hodnocení

2x

Už leta jsem v tom programu nedělal. Tak ti přesně nerozumím. Obešel bych to tedy tabulkou. V začátcích se takto formátovali stránky. Vytvoř si tabulku bez viditelných obrysů a do jednotlivejch buňek si dej tlačítka, obrázky text, co potřebuješ. Šířku sloupců si nadefinuješ jak potřebuješ.

pavelos
hodnocení

Nebo ještě takto, v levé části mám pod sebou vytvořená tzv. interaktivní tlačítka a vpravo od nich potřebuji vložit obrázek.

Vždy když jej vložím je moc vpravo, nevím co s tím?Nejde přesunout vlevo blíže k tlačítkům...

pavelos
hodnocení

nemohu Vám to poslat někomu na mail nebo nejlépe přes ICQ?

Ono ve WYSIWYG editoru je asi obtížné toto definivat i když by to asi jít mělo. Nejlépe je to dělat v kódu, tam to jde bez problémů. Radím ti, zkus projít základy práce v kódu a začít používat. Není to tak složité jak to vypadá ze začátku. Je to jako když se učíš cizí řeč - začátky jsou těžké, potom se to zlomí a zjistíš, že to docela jde.

pavelos
hodnocení

Ok dobře zkusím to díky moc, posl. otázka jak vložím prosím tabulku? Moc díky

juvla*

Já už si na ten program přešně nepamatuju, ale je o stejné jako ve wordu. Nabídka tabulka, vložit tabulku.

pavelos
hodnocení

OK díky moc jste mi pomohl

juvla*
17.03.10 13:46

Není zač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]