Nejste přihlášen/a.
V programu Movie Maker mám uložené malé rozlišení obrazovky- 800x600.když si v tomto programu otevřu nástroje,
nasledně pak možnosti, upravuje se tam stopáž, poměr stran, velikost uloženého souboru na mail.,
nikde jsem však upravení rozlišení nenašla. jde to změnit- kde, nebo budu muset stáhnout jiný
program už s uloženým větším rozlišením? kde? děkuji za radu.V
Máš Movie Maker nebo Live Movie Maker? V tom druhém je to pod Uložit film -> Vytvořit vlastní nastavení.
doplněno 04.03.13 17:02:A v tom prvním někde podobně.
mááám to, jen je tam moc možností: video ve vysoké kvalitě, video ve vysoké kvalitě malé,
video pro počítače pocket PC(218kb/s),video pro místní přehrávání (2,1Mb/s) a plno dalších.
když to chci na přehrávání v normálním počítači a dvd přehrávači, co mám vybrat? děkuji
Omlouvám se za prodlevu. Doporučuji stáhnout nějaký lepší editor, třeba VideoPad. A pokud chceš zůstat u produktů Mico$oftu, pak si stáhni Windows (Live) Es/..., které obsahují novější verzi Movie Makeru, kde se výstupní rozlišení dá nastavit ručně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.