Nejste přihlášen/a.
prosím o zhodnocení tohoto noťase, chtěl bychho využít převážně na kancelář, internet, a sem tam prezentace fotek
a jak je to s možností sehnání náhr. dílů např. baterie
děkuji
Výrobce | Dell |
Záruka | 12 měsíců |
Vybavení | COM, LPT, 2xUSB 2.0, VGA out, Svideo, PCMCIA slot, vstupy:mikrofon, sluchátka, reproduktory |
Sítě | IrDa, modem (RJ-11), Gigabit LAN (RJ-45), WiFi 802.11 a,b,g |
Hmotnost | 30.8 x 315 x 256.5 mm (2.2 kg) |
Licence OS | OEM Win XP-Pro CZ, předinstalováno, včetně instalačního CD |
Další vlastnosti | Magnéziové šasi, odolný business notebook |
Procesor | Intel Pentium M 730 |
Frekvence | 1600 MHz |
RAM paměť | 512MB DDR2-400 SDRAM |
Pevný disk | 30 GB |
Mechanika | DVD ROM |
Displej | 14,1 SXGA+ (1400x1050) |
Video | ATI Mobility Radeon X300, 64MB |
já bych DELL doporučil, tenhle (nebo hodně podobný) mi sloužil dva roky, teď to táhnu čtvrtý rok s D820 a používám přesně dle popisu, kancl, fotky, net. Baterie bez problémů v tom prvním sloužila co jsem ho měl, v aktuálním jsem někdy v létě pořídíl lepší protože původní už vydržela jen tak něco přes hodinu, aktuální, když se to jen lechtá se blíží 4 hodinám. Za celé roky s firmou Dell jsem žádný servis krom té baterie nepotřeboval ale kdo ho má a měl problém tak NBD funguje bezvadně.
doplněno 15.03.10 18:58:jede až na vyjímky 15-17 hodin denně
toto je dost dobré i když ten pevný disk nevim, nevim. Záleželo by na ceně. Dokonce na tom spustíte i některé hry. Na kancelářskou práci je to podle mě super.
já bych řekl že za 6 000 by se dal sehnat i lepší. Sice né dell. Dell je jedna z nejkvalitnějších značek. No za 6000 by se sehnal netbook výkonější. Také záleží jestl ina tom budete mít i photoshop nebo jen powerpoint a ttakové věci
na splátk bych chtěl, jenže jsem evidovan na ÚP a pokud nemám práci, tak nemám šanci a nikdo se se mnou nebaví
no kvůli notebooku se přesplátkovat to je hovadina. Jsou takové půjčky, které by vám poskytli ale to vám za to nestojí
co tedy přesně vyžadujete? Jste s tím smířený, že můžete vyhodit peníze do koše
protože může přestat chodit? Jo a jak je starý?
byl by to jen a jen na kancl,net, a prohlížení fot,nic víc
ale abych řekl pravdu na nový noťas prostě nemám
a kdo jo. Jsem si ho musel vzít na splátky
Jestli by vám nevadil netbook (bez mechaniky nebo popřípadě s externí mecanikou) a malý displej tak by postačil i ten netbook stojí také okolo 6000 záleží také jaký
Škoda, že tam není BT, ale bez toho se dá přežít. Je tam ale žalostně málo paměti a HDD taky není z největších. 2 USB porty nemusí vždy stačit. Záleží na uživateli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.