Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dell Latitude D610

Od: kubinec® odpovědí: 16 změna:

prosím o zhodnocení tohoto noťase, chtěl bychho využít převážně na kancelář, internet, a sem tam prezentace fotek

a jak je to s možností sehnání náhr. dílů např. baterie

děkuji

VýrobceDell
Záruka12 měsíců
VybaveníCOM, LPT, 2xUSB 2.0, VGA out, Svideo, PCMCIA slot, vstupy:mikrofon, sluchátka, reproduktory
SítěIrDa, modem (RJ-11), Gigabit LAN (RJ-45), WiFi 802.11 a,b,g
Hmotnost30.8 x 315 x 256.5 mm (2.2 kg)
Licence OSOEM Win XP-Pro CZ, předinstalováno, včetně instalačního CD
Další vlastnostiMagnéziové šasi, odolný business notebook
ProcesorIntel Pentium M 730
Frekvence1600 MHz
RAM paměť512MB DDR2-400 SDRAM
Pevný disk30 GB
MechanikaDVD ROM
Displej14,1 SXGA+ (1400x1050)
VideoATI Mobility Radeon X300, 64MB

Dell Latitude D610

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

já bych DELL doporučil, tenhle (nebo hodně podobný) mi sloužil dva roky, teď to táhnu čtvrtý rok s D820 a používám přesně dle popisu, kancl, fotky, net. Baterie bez problémů v tom prvním sloužila co jsem ho měl, v aktuálním jsem někdy v létě pořídíl lepší protože původní už vydržela jen tak něco přes hodinu, aktuální, když se to jen lechtá se blíží 4 hodinám. Za celé roky s firmou Dell jsem žádný servis krom té baterie nepotřeboval ale kdo ho má a měl problém tak NBD funguje bezvadně.

doplněno 15.03.10 18:58:

jede až na vyjímky 15-17 hodin denně

cannibl*
hodnocení

0x

toto je dost dobré i když ten pevný disk nevim, nevim. Záleželo by na ceně. Dokonce na tom spustíte i některé hry. Na kancelářskou práci je to podle mě super.

hodnocení

cena je 6120,-kč

cannibl*

já bych řekl že za 6 000 by se dal sehnat i lepší. Sice né dell. Dell je jedna z nejkvalitnějších značek. No za 6000 by se sehnal netbook výkonější. Také záleží jestl ina tom budete mít i photoshop nebo jen powerpoint a ttakové věci

Kdo má Photoshop, má k tomu i odpovídající hardware a neřeší tuto bazarovku ;)

cannibl*

počítám se vším.

hodnocení

na splátk bych chtěl, jenže jsem evidovan na ÚP a pokud nemám práci, tak nemám šanci a nikdo se se mnou nebaví

cannibl*

no kvůli notebooku se přesplátkovat to je hovadina. Jsou takové půjčky, které by vám poskytli ale to vám za to nestojí

hodnocení

proto čučím po PCbazarech, bo na nový nejni

A není lepší nějakou dobu posečkat, schrasit více peněz a pak koupit nějaký nový lepší NB?

cannibl*

co tedy přesně vyžadujete? Jste s tím smířený, že můžete vyhodit peníze do koše

protože může přestat chodit? Jo a jak je starý?

hodnocení

no to nevím, jak je starý,píší že je použitý

hodnocení

byl by to jen a jen na kancl,net, a prohlížení fot,nic víc

ale abych řekl pravdu na nový noťas prostě nemám

cannibl*

a kdo jo. Jsem si ho musel vzít na splátky :-D

Jestli by vám nevadil netbook (bez mechaniky nebo popřípadě s externí mecanikou) a malý displej tak by postačil i ten netbook stojí také okolo 6000 záleží také jaký

Škoda, že tam není BT, ale bez toho se dá přežít. Je tam ale žalostně málo paměti a HDD taky není z největších. 2 USB porty nemusí vždy stačit. Záleží na uživateli.

cannibl*

USB hub by to vyřešil s usb by jsem si nedělal starosti spíše s tou pamětí. Tá je malá. HDD se dá zvýšit flash diskem nebo při nejlepším externím hdd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]