Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevíte proč mi to dnes hlásí tuhle hlášku z uložto?Firefox nemůže nalézt server dl.s11.p.uloz.to.
Jakou máš verzi Mozilly? Já jsem to teď také zkusil a na Mozille 3.016 mi to jde bez problémů.Co zkusit jinou verzi Mozilly?
Nebo můžeš zkusit program FreeRapidDownloader,který také já používám na stahování nejen z ulozto.cz
mám verzi 30.18 ,ale ted jsem nainstaloval 3.6 a stejný problém.
doplněno 15.03.10 18:48:mám flash get 3 a taky nic.
doplněno 15.03.10 18:51:Server nenalezen
Firefox nemůže nalézt server dl.s7.p.uloz.to.
* Zkontrolujte, zda je adresa napsána správně a neobsahuje chyby jako
ww.server.cz místo
www.server.cz
* Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého
počítače.
* Pokud je váš počítač chráněn firewallem a nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má
Firefox přístup na Internet.
a blbneto i s jiným prohlížečem? protože to nemusí být chyba prohlížeče, ale serveru uloz.to Je normální že jim to spadne
i s IE NIC.
doplněno 15.03.10 19:22:No pak je server asi nedostupný... A s tím nic neuděláš. Ověřit si to můžeš z jiného počítače (ne u tebe doma, ale někde úplně jinde)
no ohromě dlouho to nabíhá, takže je to přetížený nejspíše, nebo se to snaží nahodit
doplněno 15.03.10 20:01:chvíli to trvalo ale už to jde
že mu to ale trvalo
jsi se ptal. Tak když to nejde ani na IE tak bude problém jinde než v mozille. Co to třea skusit teď? A co takhle skusit stáhnout jiný soubor? jestl ito bude dělat jen to to
Řeknu ti co nevíš: Nevíš, proč ti to nejede.
Podívej, nesedíme za tvým PC a každou a na informaci se musíme doptat.
to ukazuje co je mozilla zač. V opeře nic takového nehrozí, že by ti něco přestalo fungovat se starší verzí což mohu sám potvrdit, protože používám 2 verze jak 10 tak 9.27 a někde mam i starší
přes operu :Nelze nalézt vzdálený server
Pokoušíte se přistoupit na adresu dla.uloz.to/... která je nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.
Ověřte, je-li vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace (pokud ne, zřejmě jde o problém nesouvisející s Operou).
Používáte-li některou aplikaci proti nebezpečí hrozícímu ze sítě Internet, zkontrolujte, je-li tato aplikace správně nastavena a neznemožňuje-li běžné prohlížení webu.
Používáte-li na ochranu vaší lokální sítě firewall a nejste-li si jisti, může-li být příčinou nedostupnosti připojení jeho nastavení, kontaktujte správce vaší sítě.
Zakažte používání serverů proxy (přes klávesu F12), pokud si nejste jisti, že jsou nutné pro vaše připojení k Internetu. Poté zkuste stránku načíst znovu.
Potřebujete více informací?
Prostudujte si Nápovědu.
Navštivte stránky podpory Opery online.
a to dělá jen přes uloz.to nebo i na jiném serveru? Nejspíše jsi už nastahoval, a poskytoval tě nejspíše odřízl
Jen jsem to zkusil, taky mě to jede. Nechce se mi za tebe studovat jejich podmínky, nemáš tam už odstahován nějaký limit a nechtějí zaplatit?
A nespadne ti to během stahování? Jak jsem se díval ve free verzi škrtí rychlost a spadnuté připojení to nenaváže. A podruhé ti to už nejde - podle jejich podmínek. Můžou to dělat sami, aby měli víc platících.
ne normálně dám ten 4místný kod a kliknu na stáhnout free a vyskočí hlášky co jsem ,už psal firefox,IE,opera. ,ale jen u filmu soubory kolem 100 mega v pohodě.
můžeš mi udělat podrobné screeny? pak ti mohu poradit. Proitože když vypíšeš že stránka nelze zobrazit, tak se to těžko vysvětluje. Ještě k tomu že jsi neodpověděl na to jak jsi moc stahoval tento měsíc a na další otázky. Jestli chceš pomoc tak doporučuji odpovídat na vše co by nám mohlo pomoci při diagnostice. díky
doplněno 16.03.10 19:09:moje chyba s tím připojením. Ale chci dodat. Umíš udělat screen? protože ho už vyžaduji podruhé a vždy jsi jen okopíroval stránku.
Dále nebylo by jednodušší kontaktovat poskytovatele internetového připojení? Jo možná jsem to přehlédl ale od koho máš připojení k internetu?
ale ano p
psal jsem ,že ráno než jdu do worku tak jsem vždy stahoval 2-3 filmy najednou ,každý den to jako ,že tam je limit?
no jelikož je to uloz.to tak když se stahují 2-3 filmy deně tak to může klidně zatrhnout uloz.to sámotný server. Nebo poskytovatel, pokud je omezení. Ale spíše bych vyděl limit na serveru uloz.to
Předpokládám že bylo stahování free. Takže je tu možnost se dohodnout přímo s administrátory uloz.to, protože nejspíše bude problém u nich. Jestli můžeš stahovat kdekoliv jinde větší filmy než na uloz to tak je problém na serveru uloz.to
A ty máš kožnost požádat o veřejnou adresu dsvého poskytovatele, tím by se to mohlo vyřešit, protože by jsi se ukazoval jako jiný uživatel, protože předpokládám že je asi takto limitována ip adresa a né samotný pc. Možná bych skusil vytvořit na pc ještě jeden účet a skusit stahovat přes něj, protože je možné že je to bloklé jen podle jména uživatelského počítače ale to pak záleží jen na poskytovateli jestl itoto podporuje nebo ne
Moc jsem odpovědi nečetl, takže promiň, jestli se opakuji.
Jak vidím, stahuješ z ulož.to. Předpokládám že FREE, takže můžeš mít spuštěné jen jedno stahování. Nebude to tím že máš spuštěných stahování víc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.