Nejste přihlášen/a.
Čaute, vlastním program na přehrávání filmů, videí, mp3 apod Power DVD verze 6.0 a mám menší problém se zvukovým ekvalizérem. Vždy při přechodu na další stopu (např. při přehrávání hudby) se ekvalizér vrátí do pozice "Výchozí" (přesto že si nastavím např. "Taneční"). Je to maličkost, ale určitě je nějaký jednoduchý způsob, jak si žádaný ekvalizér nastavit na celou řadu songů, aniž bych po začátku každého musel znovu ekvalizér nastavit z "Výchozí" pozice do té žádané. Děkuji
já na přehrávání používám vlc player a jsem zpokojen. Ale ted k věci. Do toho nedělám ale je tu šance že by se to dalo nastavit v nastavení, nebo to nastavit, když na programu nebude nic hrát, tím by se to mohlo nastavit natrvalo. Ale fakticky nemohu poradit nedělám do toho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.