Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké disky

Od: pavel2* odpovědí: 8 změna:
Nevíte, jestli se dá sehnat nějaký skutečně velký disk, nebo jiné zařízení na ukládání dat (filmů)? Myslím velký kapacitou, i fyzicky, třeba externí. Zatím používám jen harddisky 3,5", které jsou k dostání max. 500 gigové, a nechce se mi je pořád měnit. Díky za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

www.warlock.cz/cp/...

Například tady - 2000 giga by mohlo stačit... :)

tesyk*
Obávám se, že je tam chyba tisku a má tam být napsáno 200GB. Už vzhledem k ceně...

styx*
hodnocení

0x

takové zařízení se sehnat dá,al ebude tomu odpovídat cena. například Lacie big disk extreme s kapacitou 1TB. www.cables.cz/ind/...

cena je ale 24 000 kč.

pavel2*
hodnocení

Díval jsem se, to by se mi hodilo, zajímalo by mě jen, jestli jsou to obyčejné 3,5 palcové disky v krabičce, nebo jestli jsou to skutečně 5,25"disky.

hodnocení

0x
Si kup nějaké diskové pole *smich*
pavel2*
hodnocení

A co to je? To je jen několik obyčejných disků, ne? To si je můžu dát rovnou do počítače do šuplíků. Já bych chtěl disk, co by byl třeba velký jako skener A4, ležel by na počítači a měl by kapacitu tak 10 x větší než 3,5 palcové disky.
styx*
1TB by tě mohl stačit ne? a je externí takže si ho můžeš na komp klidně dát. vyšel oněm článek v březnovém computeru.
JJ je to jen x normálních,nebo třebas SCSI disků,byl to jen návrh,prostě za rozumnou cenu nic než podobné možnosti neseženeš a když jo tak za strašné prachy jak už tu bylo řečeno...a když chceš aby měl velkou kapacitu? Si udělej nějaký RAID ne? Všude se to řeší diskovýma polema a ne nějakýma specoš diskama, koukni třebas sem: www.vahal.cz/html/... a pro tebe by bylo buď RAID 0 a nebo 5 pokud bys o to nechtěl přijít,jen tě upozornim že většina obyč pc řadičů (raid řadičů-levnych hlavně) umí jen raid 0 a 1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]