Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladac zvuku na asus a600 A6KM

Od: deminik* odpovědí: 12 změna:

Nevite nekdo kde bych mohl stahnout ovladac zvuku na asus a600 A6KM...nainstaloval jsem si windows 7 a ted mi nejde zvuk a nevim kde mam ten ovladac stahnout...dik za pomoc...kdyz tak mi to napiste na muj mail...dik

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Driver by měl být shodný s Windows Vista a najdeš ho zde:

usa.asus.com/...

deminik*
hodnocení

Ale tam neni zadnej soubor ke stazeni...

deminik*
hodnocení

Nebo aspon teda nevim jak to mam udelat...

Vybereš operační systém (Windows Vista) a pak rozklikneš Audio.

deminik*
hodnocení

A pres co to mam stahnout?tam jsou ctyri veci pres ktery to muzu stahnout...

Ono je to jedno. Dej jednu z možností Global. Stažený archiv rozbal do nějaké pomocné složky a spusť instalaci.

deminik*
hodnocení

tak mi to pise,ze to podporuje jen windows XP a Visty...ja mam windows 7 profesional.tak ted uz opravdu nevim co dal...

Pokud to nelze jen odkliknout a pustit dál, tak v tom případě máš smůlu. Ovladač pro Windows 7 na tvoji zvukovku zatím není.

cannibl*

co použít ty univerzální?

deminik*
hodnocení

A kde ho mam asi sehnat?

cannibl*

měli by být ovladače na windows 7 ty by měli obsahovat všechno

Kdyby šel ten ovladač použít, nainstaloval by se automaticky již při instalaci operačního systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]