Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení kláves - zobrazení na monitoru

Od: alarm® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám opět na vás dotaz.Kamarádovi jeho známý na PC nastavil že když zapne klávesu Caps Lock nebo Num Lock tak se mu na monitoru objeví malé okénko s nápisem že to má zapnuté nebo vypnuté.Já jsem pouze našel že mi to pípne.Jde to nějak nastavit nebo na to musím mít program.Mám OS windows XP home.Děkuji za vaše rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Této funkci se říká On Screen Display /OSD/ a je využívána většinou u notebooků. Je nutný program, resp. ovladač od výrobce.

hodnocení

On má klasický počítač a já mám notebook acer.Nejde to nastavit někde v operačním systému?Já jsem našel pouze to pípnutí že to mám zanuté nebo vypnuté ale jemu to napíše ON nebo OFF.

V tom případě by se ti hodil asi takový nějaký program:

snapfiles.com/...

hodnocení

To je ono díky spidere*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]