Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Na www.atlas.cz jsem měl založené dvě emailové schránky.Bohužel jsem se ani do jedné nepřihlásil déle než 90 dní a tudíž mi byly deaktivovány,což jsem se dozvěděl dneska.Já vím byla to chyba,ale chybovat je lidské...
Také mi napsali,že pokud je chci zase aktivovat,že jim mám napsat přes určený formulář,což jsem také ihned udělal.
Chci se vás prosím zeptat,zda se to také někomu stalo a jak velká je šance,že obě schránky zase aktivují včetně všech emaliů v nich uložených? Abych řekl pravdu,mám docela strach,že o ty schránky a maily v nich uložené přijdu...
Nepiště mi prosím,že jsem udělal chybu,to já přeci vím...
Děkuji za všechyn odpovědi.
Aktivovala jsem si deaktivovanou adresu a bez problémů, ovšem maily v ní už nebyly. Na druhou stranu, bylo to po dlouhé době, napiš problém na helpdesk nebo tam zavolej a popros je o pomoc helpdesk@centrum.cz
Děkuju za odpověď.
První schránka byla obnovena,vypadá to že bez problémů.Maily v ní byly.Jediné,co mě mrzí je to,že mi zřejmě nechodili (neukládaly se do příchozí pošty) příchozí maily,pokud byla schránka deaktivovaná.
Druhá schránka ještě aktivována nebyla,i když už měla být (psali mi na email).Ještě jednou jsem jim tedy napsal na helpdesk,tak uvidíme...
Tak to vypadá,že i druhá schránka bude v pořádku.
Jen škoda,že nedošel ten email,když byla ta jedna schránka deaktivovaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.