Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deaktivace emailové schránky na atlas.cz

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.

Na www.atlas.cz jsem měl založené dvě emailové schránky.Bohužel jsem se ani do jedné nepřihlásil déle než 90 dní a tudíž mi byly deaktivovány,což jsem se dozvěděl dneska.Já vím byla to chyba,ale chybovat je lidské...*zed*

Také mi napsali,že pokud je chci zase aktivovat,že jim mám napsat přes určený formulář,což jsem také ihned udělal.

Chci se vás prosím zeptat,zda se to také někomu stalo a jak velká je šance,že obě schránky zase aktivují včetně všech emaliů v nich uložených? Abych řekl pravdu,mám docela strach,že o ty schránky a maily v nich uložené přijdu...*plac*

Nepiště mi prosím,že jsem udělal chybu,to já přeci vím...:(

Děkuji za všechyn odpovědi. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Aktivovala jsem si deaktivovanou adresu a bez problémů, ovšem maily v ní už nebyly. Na druhou stranu, bylo to po dlouhé době, napiš problém na helpdesk nebo tam zavolej a popros je o pomoc helpdesk@centrum.cz

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za odpověď.

První schránka byla obnovena,vypadá to že bez problémů.Maily v ní byly.Jediné,co mě mrzí je to,že mi zřejmě nechodili (neukládaly se do příchozí pošty) příchozí maily,pokud byla schránka deaktivovaná. :(

Druhá schránka ještě aktivována nebyla,i když už měla být (psali mi na email).Ještě jednou jsem jim tedy napsal na helpdesk,tak uvidíme...:)

doplněno 30.03.10 14:49:

Tak to vypadá,že i druhá schránka bude v pořádku. :)*uf*

Jen škoda,že nedošel ten email,když byla ta jedna schránka deaktivovaná. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]