Dobrý den,mám doma připojení od Karnevalu teď tři dny nově,všechny stránky se mi zobrazují normálně jen jedna www.dobirkamobil.cz mi píše ,že neexistuje,ale pokud se napojím na internet přes mobilní telefon tak na tom samém počítači ta stránka zobrazit lze. Už si vážně nevím rady je to pro moji práci velice důležitá stránka a navíc přes ní stahuji i email přes outlok a taky mi to píše ,že se nedá spojit se servrem,ale opět jen přes spojení od Karnevalu které je přes síťovou kartu. Můžete mi prosím poradit byl bych moc vděčný,zatím děkuji.
Hmm pěkný...proč to vytahuješ? Proč myslíš že jsem se na to ptal? Krom toho podle něj je to problém blokovaných ip adres (sice to řekl špatně ale to si člověk domyslí ne?)
roman998*
Tak už to funguje bylo to na straně Karnevalu,nějak blokujou určité IP adresy a vůbec si z toho nic nedělají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.