Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si založit stránky na webzdarma.cz?

Od: shaggy* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chci si založit stránky na webzdarma.cz .Úspěšně jsem se zaregistrovala i aktivovala účet. Ale co dál? Jak si mohu utvořit své stránky podle sebe? Koukla jsem tam i na nějakou podporu ale bohužel nechápu...pokud máte někdo s tímto serverem zkušenosti tak prosím, prosím :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ikimi*
hodnocení

2x

doporučuji redakční systém tam nahrát. Buď joomla nebo SunlightCMS, SunlightCMS tam funguje to mam ozkoušené. Funguje to přes FTP to tam na to nahraješ. Jestli s tím bude problém není problém ti s tím pomoci

cannibl*
hodnocení

2x

doporučuji webgarden.cz

jednoduché vytvoření stránky bez znalosti čehokoliv. No kromě psaní :-D

budeš-li chtít pomoci s tím tak napiš na mail:

cannibl@ovi.com

rád pomohu nebo zaučím

johny*
hodnocení

0x

Jde o to udělat si HTML sccript a indexovaní stránky jednoduše musíš použít nějaký třeba generátor Viz: WEB PAGE MAKER V2 ... a pak už to jednoduše uploudnout přes např. FILEZILLA nebo jiný klient ... ( POZOR : hlavní stránka se musí jmenovat Index( . html)

fidonet*

johny! hlavní stránka se nemusí jmenovat index. html! LOL *zed*Ale může

krulis*

Fidonet,pokud vím tak když píše stránky v html tak se hlavní stránka musí jmenovat index.

alf*
hodnocení

0x

mám takový dojem že jsi na špatné adrese a to co hledáš je spíše pise.cz nebo webnode.cz případně vytvoření webu na zakázku nebo alepsoň za pomoci kamaráda.

Protože pokud končíš na přenosu stránek přes ftp ...

fidonet*
hodnocení

0x

Založit si stránky a neumět vytvořit stránky ja zajímavý postup. To je jako bych si vybíral vhodnou hokejku pro syna a ještě neměl ani partnerku, která mi ho porodí. Ano ta cesta je stejně vzdálená.

Nejprve je nutno se naučit stránky vytvořit. Nebo mít někoho, kdo to udělá. Pak je potřeba ty stránky na ten hosting nějak dopravit. NO pak už je to jednoduché ... jako hrát hokej s tou hokejkou.

První uspěch už máte ale za sebou. Registraci na webzdarma *hi*

ds23*
hodnocení

0x

dobře se nahrávají soubory na ftp přes total commander...

cannibl*

to se ptáš nebo oznamuješ? Jestli se ptáš tak je to jeden ze způsobů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]