Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po instalaci hry nejdou windows

Od: tprokys odpovědí: 4 změna:

Dobry den mam takovy zavazny problem nainstaloval sem hru pak restartoval PC Notebok a pise mi to spušteni systemu windows se nezdařilo.Pricinou muze byt nedavna zmnena hardweru nebo softwaru. Chce to instalacni cd kere nemam skousel sem stahnout a vipalyt cd recovery disk pro visty a to mi taky nebere jen mi problikava v rohu lomitko muzete nekdo pomoct?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co to bylo za hru? Proč jste restartoval PC? Instalace hry to vyžadovala?

tprokys
hodnocení

vivisector a hra vyzadovala retartovat pc

tprokys
hodnocení

Horsi je to ze to bylo instalovane na visty a asi to nezebralo a umazlo asi neco na sistemu na windo.. ale ted mi to nenajede ani v nouzovem rezimu skousel sem stahnout recovery disk nahrasku za sistemi a to mi nechce najizdet to mi jen problykava lomitko v rohu a pak prestane pracovat i mechanika nevim co stim us

pirojil*

Já bych sehnat instalační CD Vist (stejnou verzi jaká je nainstalovaná) a potom skusil opravit systém Konzolí pro zotavení. Tady je návod sice pro XP, ale mělo by to fungovat i u Vist.

Nezkoušel jsem, tak mě prosím nekamenujte. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]