Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu na tisk obalů

Od: veselac odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

Měl bych dotaz ohledně tiskárny. Potřeboval bych tiskárnu, která z 90% bude využita na tisk obalů na dvd. Tím pádem mě jde samozřejmě o co nej rozlišení, cenovou efektivitu (náklady na barvy) a počáteční investici.

Děkuji za radu "do které jít "

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Určitě bych nedoporučoval žádnou multifunkční mašinku nebo něco podobného! Rozlišení nic moc a z ekonomického hlediska taky žádná sláva.Vím o čem mluvím,sám ji vlastním. ;)

A co se týká té počáteční investice,tak to co ze začátku investujete do koupě laserové tiskárny,to postupně budete nucen investovat do barev do inkoustové tiskárny.Kolegové snad poradí konkrétní tiskárnu.

veselac1
Zatím mám vybráno tuto ale nevím nevím ... czechcomputer.cz/...
pepyk93*

Já bych se jí nebál...:)

doplněno 13.03.10 20:33:

Uvidíme,co řeknou kolegové...;)

pepyk93*
hodnocení

0x

Ještě si přečtete ty příspěvky v diskuzi na konci stránky! *sok*

alf*
hodnocení

0x
veselac1
hmmmmm, až na tu cenu ...

hodnocení

0x

Zdravim, ja osobně bych doporučil CANON Pixma M640 ... to 100% spolehliva multifunkce ... tiskne fotografickou kvalitou umí tisk fotek bez okraju, CD klasicky tisk vlaste umí všechno co běžné tiskarny ale i neco navíc! Má totiž duplex! kdyz si chcete vytisknout nějake stranky třeba 100 stránek tak tiskarna Vám každou stránku otočí a potiskne i z druhe strany bez vašeho zasahu takže vám stačí jen 50 listu a nemusíte porad litat a přehazovat listy... Další výhodou je připojení k WiFi sití... příklad.: Jsem doma na NB ... najdu si nejakou stranku co potrebuju vytisknout ... nemusím vstavat vzit NB odpojit od elektriky pripojit jinde pak vzit USB pripojit počkat až si to tiskarnu najde ... spousta problemu... tahle tiskarna je pokud je zapnuta stale pripojena k siti a muzu na ní tisknout z kterehokoliv PC v siti .. Za ty peníze je to podle meho jedna z nejlepsich investic do tiskarny... Mam ji doma... jeden ze starsich modelu ma nekolik mých známych a nikdo si nikdy nestezoval.. nevim o zadnych problemech s instalaci a tak dale jak to z levnymi tiskarnami býva!

doplněno 13.03.10 23:00:

Pozor laserovou tiskarnu na obrázky v žádném případě nebrat! nebudete s kvalitou tisku vubec spokjen! Mame v praci laser HPčko barevnou multifunkci za desitky tisic a obrazky jsou velmi nekvalitni!

alf*

a co spotřeba barevných inkoustů? Když se tiskne převážně černobíle jsou za pár měsíců stejně pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]