Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím o radu .Do outlooku si stahnu poštu bez problému,ale pokud je tam nějaký odkaz na www stánky nebo třeba v letáku na jinou stránku nelze mi to vůbec rozkliknout.Předtím to bylo vše v pořádku,ale toto se děje asi týden.Nejdříve se mi stalo že se objeila tabulka s informací že nejde active x prvek,ale to jsem zaškrtla v bnastavení bylo zakázat.Nyní toto jde,ale ty odkazy nnejdou rozkliknou tDěkuji
Osobně bych doporučil používat buďto eM klient nebo Mozilla Thunderbird ... jsou mnohem lepsi vychytanejsi a propracovanejsi nez outlook expres...
diky všem,ale ještě se zeptám jestli není chyba v tom že jsme nainstalovali googl chrome a od té doby to asi je,jelikož to šlo před tím šlo
to jsme udělali(tedy synátor)hned prý po tom co to zjistil že to nejde dal obnovu systemu a pak byl spokojený že to nikde nebylo ten googl chrome.Jenže ten problem s odkazy mu zustal.Takže jsem nyní ve slepé uličce.
Já bych řekl že je teď pošahané otevírání html souborů- přesněji špatně přiřazená aplikace která je otevře. Vyčíst to můžeš třeba tady: support.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.