Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lexmark X 2350 ?

Od: strejc® odpovědí: 12 změna:
Rád bych zvěděl, zda někdo má zkušenost trojkombinací Lexmark X 2350 a jak je to s náplní - kolik asi stojí. Přístroj by sloužil k ryze soukromému účelu, tedy bez extrémního zatížení... Předem dík.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman998*
hodnocení

0x
Dobrý den,mám taky Lexmark sice jen x1180,ale nakupuju na www.barvadotiskar/... je to nejlevnější plnění.
hodnocení

Jojo, děkuju. Je s tímto strojem spokojenost? Mnou uvedený typ se má objevit příští týden v Lidlu za necelých 16 stovek. Je to tedy dobrá investice?
Nic proti,ale když už Lexmark tak proč zrovna v lidlu, copak je to dlabanec? Kdyby to byl alespoň nějakej pořádnej hypermarket,ale dyď to je prťavá prodejnička kde budou mít dva kusy elektroniky hned vedle zeleniny *smich* 1) Ja bych tomu neveril 2)alespon u nas je lidl povestnej tim ze jakmile ma neco v akci tak je tam max par kousku a to vezmou zamestnaci a nebo 1. zákazník co čeká u lidla od 7 *frajer*
mil®

Zkusmo jsem se podíval na net kolik tem Lexmark stojí jinde a dá se sehnat i za těch 16 stovek. Jen si myslím že barvy budou dost drahý.*tuc*

Taky nejsem pro Lídl*stop*

za cca 1600 třeba zde: eshop.impactcomp./...

náplně zde www.pixmania.com//...

Raději bych vzal nějakou multifunkční HP, taky jsou za ceny okolo 2tis ale kvalitou jsou trochu dál *smich* např tato: www.czechcomputer/...?

mil®
Ano jsem zásadně pro Pakardy, ale mám tiskárnu a scaner zvlášť, a není žádný problém už pár let.*tuc*
1) brát je zvlášť je rozumný,sice to celkem stojí víc ale zase jsou to věci kvalitnější (vyšší rozlišení,rychlejší tisk atd) 2) HP jsou dobré na doma nebo do kanclů kde je řádově max několik tis. výtisků měsíčně (laser jet samo) jinak už je to spíše o kyocerách,máme tu jednu co tiskne i přes 1tis stránek denně, možná i 2tis*smich*
hodnocení

Ještě jednou dík za rady - nakonec jsem pořídil HP PSC 1410 - pro moji potřebu to opravdu stačí.

lenule*
hodnocení

0x
Náplň stojí asi 550 Kč.Nedávno jsem si toto zařízení koupila a nějak mi to nepracuje jak by mělo,potřebovala bych uživatelskou přírůčku,která u toho nebyla.
Myslim si že bude na cdčku,jinak příručka by tam měla být a to v češtině...stěžoval bych si u prodejce
lenule*
To fakt není,jen přírůčka o problémech s instalací,uživatelská žádná.
katka*
jen pro informaci dnes jsem se setkala s inkoustem do tohoto stroje, je tam jen jedna kazeta dle výrobce má vydrtžet 200 barevných a 135 černých , stojí cca 650,- Kč je to tedy celkem drahý špás...!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]