Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi adapter je vypnutý

Od: vl* odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny,

u kamarádky na pc se jí z níčeho nic nejde připojit na svojí wifi, respektivě wifi funguje, ale její wifi adapter nejde. Byl jsem i v biosu a tam je napsáno, že wifi adapter je zapnutý... Prohledával jsem i diskuze a dočetl jsem se o lávesové zkratce, tak jsem to zkusil, ale objevilo se mi toto: viz foto.

Děkuji za rady

doplněno 07.02.13 17:27:

2i.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na pc, nebo na notebooku? Podle vseho bych tipoval notebook, na kterem nekdo hardwarove vypnul bezdratove adaptery. Vetsinou je to maly prepinac na boku notebooku, ktery se velice rad prepne do nespravne polohy pri vyndavani/zandavani notebooku do brasny.

Pokud je to na stolnim PC, tak bych se zeptal, kdy naposled to fungovalo ...? Asi bych mrknul do spravce zarizeni ( Start -> spustit -> devmgmt.msc -> enter) zdali nehlasi bezdratovy adapter chybu ci jen jestli neni vypnut (kliknout na nej pravym tlacitkem adat povolit).

vl*
hodnocení

Tlačítko tady bohužel není :(

vl*
hodnocení

Ano, je to notebook.

Napiste typ notebooku

Ps: onen spravce zarizeni (devmgmt.msc ) funguje i na stolnim. Zkontrolujte, zdali neni vypnuty ...

vl*
hodnocení

Lenovo

doplněno 07.02.13 17:51:

Tak jsem to zkusil a vše je povoleno :(

Presnejsi typ, ne jen znacku.
vl*
hodnocení

Tak pokud mate lenovo ideapad s10-3 tak se divim, ze jste ten prepinac fakt nenasel...

Wifi adapter je vypnutý
vl*

Ano, je to tak, moje chyba. Díky moc

bedik66

Mohl byste někdo poradit? mám stejný problém, na Lenovo R61i? Nejsem přes počítače expert, ale ikona WIFI svítí, ale nikde ho nemůžu najít! Díky za odpovědi!

praivo*
hodnocení

0x

Není foto.

doplněno 07.02.13 17:30:

Co říkají Windows?

vl*
hodnocení

Foto: 2i.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]