Nejste přihlášen/a.
Čau,v počítačích se vůbec nevyznám,ale tohle jsem pochopila i já: náš notebook je čím dál pomalejší...Proč? Používám MOZILLU FIREFOX ... Když ho zapínám, někdy to trvá i 1 MIN, než se prohlížeč otevře...Když se chci podívat třeba na tříminutové video na YOUTUBE,tak to trvá taky několik min.,než se načte...A kdysi jsem nemusela čekat vůbec...Používám AnyDATA NETWORK...Rychlost: 115,2 Kb/s, a vůbec nevím co to znamená- je to podprůměrná rychlost? Zpočátku jsem si myslela,že je to přeplněným pc, tak jsem vysypala koš i smazala přebytečný...Výsledek je nejspíš stejný...
Tak jsem si udělala TEST na rychlost.cz a tak my vyšlo:
Výsledek testu (rychlost, kvalita)Copak já vím,co to znamená? Prosím poraďte...-na mail terezka.dinh@centrum.cz...Dík
Rychlost je opravdu pomalá i na toto mobilní připojení. Nemáš překročený FUP - limit stažených dat? Pokud ano tak další zúčtovací období Ti zase naběhne plná rychlost.
Aha,to nejspíš ano...A nevíš jak si to mám znova zůčtovat? Já si myslela,že se platí internet měsíčně(a rychlost je stejná)?Ps.: http://www.cdma.cz/cenik-cdma -tady se píše,že nějaká aktivace stojí 95 kč...To není problém,ale je to to,co potřebuju?A na jak dlouho mi to vydrží?Jinak pro info- nic moc extra nestahuju,jen asi celkem 3x film,a dost často se dívám na online filmy,a jsem na youtube...Jinak skoro nic-může to být tím? Dík
ano je to otřesná rychlost. Odkdy ti to dělá? Toto ti klidně může dělat vir, nebo nějaký program. Také je možné že jsi stáhla až moc dat i když o tom pochybuji. V dnešní době se už moc nevyskytují poskytovatelé, kteří by omezovali. Od koho máš připojení od internetu? Když to spustíš v jiném prohlížeči je to úplně stejné?
Podle modemu bych řekl, že se jedná o CDMA/3G od O2 a snad všechny internetové tarify přes mobilní sítě mají FUP a i další omezení, viz: www.cdma.cz/fup
Vřele doporučuji změnu internetu! např. UPC nebo O2 a nebo nějaké místní WiFi .. tohle je žalostné... u mobilního netu stačí par videii na youtube a je překročeny FUP a pak je to otřesné...
doplněno 13.03.10 17:38:od O2 myslím přes pevnou linku - ADSL2
Doporučuji O2 - mám ho několik let a jsem spokojen - rychlé, ne moc drahé, prostě akorát pro mě.
Já fakt nevím...Ani nevím od koho mám net...A ani jaká je průměrná rychlost internetu...Všechno to před několika lety instaloval táta s nějakýma jeho kamarádama...Takže o tom nevím absolutně nic...Jak vlastně změním internet? Budu muset něco instalovat, nebo něco dokupovat?Vím jen,že k tomu,aby nám běžel net,musím mít připojený takovou modrou bedničku AnyDATA...to si jako budu muset koupit jiný?Vypadá to takto mobilmania.cz/... . Jinak to je celý..
v podstatě všechno udělá poskytovatel. Nejdříve si vyhlédnete nový internet a kontaktujete. Pak dáte výpověď svému stávajícímu což je zhruba 2 měsíce výpovědní lhůto ale mto podle smlouvy. A rovnou se dohodnete s budoucím poskytovatelem aby vše zavedl v ten den co vám budou odstranovat staré připojení. O instalaci se postará poskytovatel internetového připojení. Vy nic instalovat nebudete muset
A kdybych chtěla zůstat u nastávajícího poskytovatele? Zjistila jsem,že máme asi od O2 CDMA EVDO...Pořád čtu něco o FUP...
Tak můžeš, kontaktuj poskytovatele s tím zda máš fup a stěžuj si na rychlost. Ale zeptám se jinak. Potřebuješ mobilní internet? Zatim mi připadá že se to používá jen doma, to by bylo lepší buď adsl přes pevnou linku nebo nějaká společnost poskytující wifi připojení- bylo by to rychlejší a možná i levnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.