Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela ikona

Od: uda* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Vyskytl se mi malej problém, ztratila se mi ikona disku ale pouze když otevřu TENTO POČÍTAČ tak u místního disku je místo ikony disku jen taková ikonka jako neznámé. Ale jinak chodí vše v pořádku. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaklík*
hodnocení

0x
dej si změnit ikonu
uda*
hodnocení

Nevím ale jak,zkoušel jsem to ale změnit ikonu jsem nenašel.

jaklík*
hodnocení

0x
přes jaký programi jsto skoušel:(

jaklík*
hodnocení

0x
hele mám dojem že to asi ta ikona změnit nepůjde
uda*
hodnocení

Nezkoušel jsem to přes žádnej program. Mám dva HD a u disku D ikona zůstala a u C se ztratila. Budu vděčnej za každou radu.
dveer
STALO SE MI TO TAKY.. ty jsi mel, puvodne jeden hardisk a pakxis pridal druhy co? a disk D je ted tvuj systemovej, zatimco ten puvodni systemovej byl v pozici C:? a nebo jsi nejakou utilitkou mohl vytvorit virtualni HDD, a ted je odpojenej.. podivej se do spravce zarizeni, jestli tam nemas zakazanej ovladac.. nejak jsi nenapsal, jestli je ten disk jinym zpusobem pristupny nebo ne.. pokud ano, pak bude chyba asi v registrech.. ale radsi do nich nelez, pokud nevis absolutne presne co delas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]