Nejste přihlášen/a.
Stahuji z You Tube pomocí KMPlayeru na USB flešku.Nedaří se mi z flešky přenést přes USB na SET-TOP boxu do TVP.Set-top podporuje Video formáty: Mpeg1, 2 dat /mpg/vob/avi/mpeg4/asp/divx Audio formáty:LPCM/PCM/WAV/MP3
Přesněji řečeno,už se mi to jednou povedlo ale už nevím,jak jsem to udělal.Asi se to musí nějak přenést na jiný formát.Poraďte,díky.
0x
Více to rozepište,co to znamená nedaří se mi z flešky přenést do set top boxu?To video je v jakém formátu?
Pokusím se to osvětlit.Nahraji na flešku-je to nahrané-zkusím přehrát v PC-funguje.Strčím do USB v set-top boxu a nejde otevřít,na obrazovce se objeví sda1.Ještě zjistím v jakém formátu je video.Moment.
doplněno 12.03.10 13:31:Mělo by to být Win Media player a Real player,další označení na těch souborech není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.