Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi youtube - An error occurred

Od: zelenapastelka odpovědí: 26 změna:

Již od včerejška mi na Mozille nejdou přehrávat videa z youtube.com . Vždy se tam objeví jen černá obrazovka a " An error occurred , please try again later." Zajímavé je že na exploreru dou přehrát bez problémů . Nevíte jak by se to dalo napravit?

Předem dík

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nic v tom nehledejte oni maji asi nekde chybu u sebe... mě to nejde taky... Takže to bude nějaky jejich výpadek.

ahoojky
hodnocení

0x

Hele mě se stalo to samýý .. :(( a nevím co s tím.. Na Google Chrome dou normal na IE a Opeře taky.. Ale Mozilla prostě nic.. :(

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Mě funguje, Firefox 1.5. Jestli to nesouvisí s tímto, u mě zobrazovaného upozornění : Od 13. března již nebudeme podporovat váš prohlížeč. Po tomto datu budete sice i nadále moci sledovat videa, ale nové funkce nejspíše nebudou fungovat správně.

eddie

Mne tiež nejde youtube na mozzile nejake 2 dni, skusal som reinstalaciu mozzili aj flashu a nic tak asi to bude chyba unich

ahoojky

Ehm? :D takžee s tíím je co? xD :(

pepyk93*
hodnocení

0x

Teď jsem zkusil Youtube na Mozille 3.016 a přehrávání videí je OK.Tu hlášku co jsi psal mi to také nedávno házelo.Několikrát (asi tak 10x-12x) po sobě jsem zmáčkl klávesu F5 pro obnovení stránky a asi tak po dvanácté jsem to rozchodil...*smich*

Kde je chyba nevím...*nevi*

cannibl*
hodnocení

0x

doporučuji operu. S tím by nebyli žádné problémy ani se starší verzí. Máte možnost použít operu USB pokud si to chcete jen vyzkoušet. Samozřejmě je tu i malinkatý rozdíl mezi klasickou operou a operou USB. Čeština se potom nastavuje v nastavení

nástroje->nastavení->hned dole pak je volba jazyka tak dáte podrobnosi->a vybrat a najdete češtinu měla by být někde v local

filoman*
hodnocení

0x

Mě to taky od včerejška nefačí...uplně stejně jak tobě...bud anglicky nebo česky napsané že se někde stala chyba..nwm...

filoman*
hodnocení

0x

je to divné...

tuleby

Smažte s coockies lamky. *klik*

Lamko, pokud zmažeš cookies, ale už ne offline (cache) tak ti to bude houby platné

čili nejprve smazat cache prohlížeče a pak řešit dál- u exploreru nástroje, moznosti internetu, historie prochazeni- odstranit

tuleby

1. U exploreru není potřeba toto vůbec řešit, protože tam to funguje normálně. 2. Problém u FF je ten, že youtube přestalo podporovat starší verze FF a pokud člověk nainstaloval novou verzi FF na starou, tak to zůstalo uložené a youtube to nedokáže rozpoznat. 3. Stačí opravdu jen smazat cookies, nic víc, nic míň. *klik* (pro ty co nevědí kde tove FF je ... Nástroje / Možnosti / Soukromí)

zelenapastelka
hodnocení

díky za rady s youtube už sme zase kamarákdy ;)

linnblack

Díky fakt to pomohlo :)

lee*

měla jsem operu a taky mi to nejelo. a opravdu mi stačilo jen smazat cookies a už to zase jede :) děkuju

bara*
hodnocení

0x

měla jsem stejný problém s přehráváním videí na youtube, v mém případě funguje ,,zhlédnout toto video v novém okně,, pak to jde

klarik
hodnocení

0x

Ahoj,já jenom že mám stejný problém:( nevím proč,zkoušm to vyřešit...

klarik
hodnocení

0x

jo a jetšě že na jinem pc to de,nwm proc

klarik
hodnocení

0x

takze,nevite co mam delat?ja se tu v tom neviznam plosim...

V prvé řadě zkus to co tu několik lidí píše, pak zkus jiný prohlížeč a až se budeš dovyptávat tak nezapomeň podrobnější informace

bobca*

nástroje-možnosti-soukromí-nastavení hystorie: použít pro hystorii vlastní nastavení-správce cookies-odebrat všechny cookies ;)

bobca*

omlouvám se za chybku: historie :-D :-D

artur*

děkuji za návod...pomohlo to : ))

kodl92

mám mozilu odělala sem zaškrknutí cookies,ale video mi jde ,ale bez zvuku .když se chci přihlasit na youtube,tak mi to napiše ,,Cookies jsou ve vašem prohlížeči vypnuté. Zapněte je, prosím.

Nevím co mam dělat, aby mi šlo video i zvuk .

A prohlížeč nemužu měnit z duvodu , moje banka kvuli certifikátu.

kaja*
hodnocení

0x

mne to nejde uz vic nez dva tydny :( to neni fer

kaja*
hodnocení

0x

jezis ja to tam nwm kuva nikde najit :((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]