Nejste přihlášen/a.
Již od včerejška mi na Mozille nejdou přehrávat videa z youtube.com . Vždy se tam objeví jen černá obrazovka a " An error occurred , please try again later." Zajímavé je že na exploreru dou přehrát bez problémů . Nevíte jak by se to dalo napravit?
Předem dík
Mě funguje, Firefox 1.5. Jestli to nesouvisí s tímto, u mě zobrazovaného upozornění : Od 13. března již nebudeme podporovat váš prohlížeč. Po tomto datu budete sice i nadále moci sledovat videa, ale nové funkce nejspíše nebudou fungovat správně.
doporučuji operu. S tím by nebyli žádné problémy ani se starší verzí. Máte možnost použít operu USB pokud si to chcete jen vyzkoušet. Samozřejmě je tu i malinkatý rozdíl mezi klasickou operou a operou USB. Čeština se potom nastavuje v nastavení
nástroje->nastavení->hned dole pak je volba jazyka tak dáte podrobnosi->a vybrat a najdete češtinu měla by být někde v local
Lamko, pokud zmažeš cookies, ale už ne offline (cache) tak ti to bude houby platné
čili nejprve smazat cache prohlížeče a pak řešit dál- u exploreru nástroje, moznosti internetu, historie prochazeni- odstranit
1. U exploreru není potřeba toto vůbec řešit, protože tam to funguje normálně. 2. Problém u FF je ten, že youtube přestalo podporovat starší verze FF a pokud člověk nainstaloval novou verzi FF na starou, tak to zůstalo uložené a youtube to nedokáže rozpoznat. 3. Stačí opravdu jen smazat cookies, nic víc, nic míň. (pro ty co nevědí kde tove FF je ... Nástroje / Možnosti / Soukromí)
měla jsem operu a taky mi to nejelo. a opravdu mi stačilo jen smazat cookies a už to zase jede děkuju
V prvé řadě zkus to co tu několik lidí píše, pak zkus jiný prohlížeč a až se budeš dovyptávat tak nezapomeň podrobnější informace
nástroje-možnosti-soukromí-nastavení hystorie: použít pro hystorii vlastní nastavení-správce cookies-odebrat všechny cookies
mám mozilu odělala sem zaškrknutí cookies,ale video mi jde ,ale bez zvuku .když se chci přihlasit na youtube,tak mi to napiše ,,Cookies jsou ve vašem prohlížeči vypnuté. Zapněte je, prosím.
Nevím co mam dělat, aby mi šlo video i zvuk .
A prohlížeč nemužu měnit z duvodu , moje banka kvuli certifikátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.