Nejste přihlášen/a.
Prosím vás nějaká dobrá duše vím asi kdo, ale ta zapírá, mě vlezla do počítače a něco zmáčkla a rozšířila písmo, a já nevím jak to zase zúžit na původní šířku. Je to asi o jednou tak dlouhé. Děkuji za radu.
V prohlížeči Seznamu, i ikony na ploše, celá ta plocha je jednou tak dlouhá, tak si musím dole lištu posunout, abych tu stránku viděla celou. Děkuji.
Na ploše pravym tlačitkem a pak kliknout na vlastnosti ...otevře se okno pak by to měla být posledni položka nahoře v záložkách a změní se rozlišení... vyzkoušejte jiné co vám bude sedět... mělo by to být ono
čti pozorněji "V prohlížeči Seznamu, i ikony na ploše, celá ta plocha je jednou tak dlouhá,"! ctrl a - na numericky je pro prohlížeč! ma jinak velke i ikony na ploše ... je to rozlišením! akorat si rozhazí prohlížeč a pak zas bude přemyšlet jak to dostat zpět...
Toto jsem zkoušela, vrátilo se mi to no normální šířky, ale písmo bylo moc malé. Tak jsem ho lupou zvětšila a zase to roztáhlo.
v okénku jsou nahoře záložky motivy,plocha... NASTAVENÍ tak kliknout na to a tesne nad tlacitkem poradce pri potižích které se ukáže je rozlišení obrazovky... tak ho změňte a pak kliknout na použít... pokud nebude vyhovovat tak změníte zase na jiné až najdete to svoje na které jste zvykla...
Nezlobte se že otravuju, ale já tady žádné záložky, motivy, plocha, nastavení nemám. Jenom soubor, úpravy, zobrazit, oblíbené položky, nástroje a nápověda.
OS je operační systém.
Klikni na Start-ovládací panely-výkon údržba-system a tam to najdeš.
Snad to vysvětluji dobře.Mělo by to vypadat nějak podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.