Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zúžit plochu PC

Od: babcagus odpovědí: 16 změna:

Prosím vás nějaká dobrá duše vím asi kdo, ale ta zapírá, mě vlezla do počítače a něco zmáčkla a rozšířila písmo, a já nevím jak to zase zúžit na původní šířku. Je to asi o jednou tak dlouhé. Děkuji za radu.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V prohlížeči nebo v celem systemu ( u ikon na ploše...).

babcagus
hodnocení

V prohlížeči Seznamu, i ikony na ploše, celá ta plocha je jednou tak dlouhá, tak si musím dole lištu posunout, abych tu stránku viděla celou. Děkuji.

Na ploše pravym tlačitkem a pak kliknout na vlastnosti ...otevře se okno pak by to měla být posledni položka nahoře v záložkách a změní se rozlišení... :) vyzkoušejte jiné co vám bude sedět... mělo by to být ono

babcagus
hodnocení

Zkouším vlastnosti, ale pak se mi tam objeví okénko, kde není co zmáčknout,

sondaw*

Zkus stisknout Ctrl a - (mínus na numerické klávesnici)

čti pozorněji "V prohlížeči Seznamu, i ikony na ploše, celá ta plocha je jednou tak dlouhá,"! ctrl a - na numericky je pro prohlížeč! ma jinak velke i ikony na ploše ... je to rozlišením! akorat si rozhazí prohlížeč a pak zas bude přemyšlet jak to dostat zpět...

babcagus
hodnocení

Toto jsem zkoušela, vrátilo se mi to no normální šířky, ale písmo bylo moc malé. Tak jsem ho lupou zvětšila a zase to roztáhlo.

v okénku jsou nahoře záložky motivy,plocha... NASTAVENÍ tak kliknout na to a tesne nad tlacitkem poradce pri potižích které se ukáže je rozlišení obrazovky... tak ho změňte a pak kliknout na použít... pokud nebude vyhovovat tak změníte zase na jiné až najdete to svoje na které jste zvykla... :)

babcagus
hodnocení

Nezlobte se že otravuju, ale já tady žádné záložky, motivy, plocha, nastavení nemám. Jenom soubor, úpravy, zobrazit, oblíbené položky, nástroje a nápověda.

sondaw*

Jaký máš OS?

babcagus
12.03.10 14:32
hodnocení

jaký OS

papene*

:)OS je operační systém.

Klikni na Start-ovládací panely-výkon údržba-system a tam to najdeš.

Snad to vysvětluji dobře.Mělo by to vypadat nějak podobně.

Jak zúžit plochu PC

babcagus
hodnocení

Jak to tu morduju tak se mi ztratil i domeček, jako domů.

sondaw*

Napiš prosím pořádné informace, jaký máš operační systém (Vista, XP), jaký používáš prohlížeč (Firefox, IE, jiný)

cannibl*
hodnocení

0x

to klidně může být klidně: centrum usnadnění přístupu. Ve windows XP by to měl být v ovládacích panelech ikona vozíčku. Dále to klidně může být změna rozlišení

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,jestli nehledáme někde nějakou komplikaci,není to jen natažený rámeček okna?Stačí pak najet na kraj okna,až se objeví šipka doleva-doprava a okno zmenšit.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]