Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ICQ7

Od: frogi* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, začala jsem používat ICQ7 a jsem s ním velice spokojená oproti předchozím verzím, bohužel mám ale jeden problém, který nevím jak vyřešit. Pokud někdo jiný používá QIP2005 i novější nebo Mirandu a píše si se mnou tak místo písmen s háčky a čárky vidím jen různé čtverečky a klikyháky. Tudíž mi celkem dlouho trvá než jednu větu vůbec přeluštím a musím si domýšlet slova.

Máte s tímhle někdo zkušenosti a dá se s tím něco dělat? Nebo budu muset jen kvůli tohohle přejít zpět k jinému messengeru.

Děkuji za jakýkoliv příspěvek.

Hezký den *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to uplne jednoduche :) napiste mu at nepíše háčky a čarky... tento problem mam taky... mam spousty kamnaradu co maji QIP ... a ja jim take musim psat bez háčku protože jinak to nepřečtou...

Je to blbý, ale je to tak.

hodnocení

1x

Klasika... vyšla nová verze ICQ, tudíž nějakou dobu potrvá, než tvůrci free kecálků nastaví správné kódování.

Jak píší kolegové, dokud nevyjde nová verze QIP na kterou Vaši kamarádi přejdou, musíte si s nimi psát "cesky" (v obou směrech).

cannibl*
hodnocení

1x

mě se icq celkově příčí a tá nová verze tuplem. Na icq mi vadí že je náročné i když to nepocítí můj pc. Raději používám qip infium ten je v pohodě oproti normálnímu qipu. Mirandu také mohu doporučit. Už kvůli bezpečnosti mít na jednom zařízení více věcí než kecálka je dost.

pepyk93*
hodnocení

0x

Já v tom nevidím problém.Také píši bez diakritiky (ale i drtivá většina mých kontaktů v kontakt listu) a kromě toho,že nesou problémy s kódováním je to také mnohem rychlejší.A není to ani takový nezvyk,je to jako esemeska...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]