Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou PC skříň

Od: frantus® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou koupit pc skříň aby byla kolem 1 000Kč a aby nějak nerezonovala a tak, protože mám hdd 1TB alfacomp.cz/... který je trošičku hlučnější jinak řečeno jakoby chroustá. V mé současné staré skřini je to celkem dost slyšet ale když hdd držím v ruce tak aby se nedotýkal skříně tak je ticho. Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hm a co zkusit dat tam nejakou gumu na šroubky mezi bednu a disk? :)

hodnocení

To už sem zkoušel a nic a stejně ta moje stará skříň už bude potřeba vyměnit tak jestli mi sem pošlete nějakou dobrou skřín za rozumnou cenu. Díkes.

V jaké cenové relaci by jsi to viděl? Výhovné jsou USB konektrory vpředu na panelu, případně i konektory na sluchátka, či mikrofon. Nasávací mřížku a ventilátor vzadu i vepředu a případně i velký ventilátor na bočnici. Výhodou je třeba bezšroubová montáž mechanik a disků. Chce to dostatek vnitřního prostoru aby se hezky chladily komponenty.

hodnocení

No jak sem říkal na začátku kolem té 1 000Kč. Viděl bych to asi na něco takového alfacomp.cz/... ale klidně sem hoďte ještě nějaké vaše tipy. Děkuji.

hodnocení

Tak poradí mi někdo? Díky... :(

Za tisíc korun kvalitní skříň nekoupíš. Určitý hluk z počítače je slyšet vždy, ať už od HDD, nebo od ventilátorů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]