Nejste přihlášen/a.
Dobry den potreboval bych poradit s PC moc neumim
nedavno jsem formatoval PC a znovu instaloval OS Windows XP
vsechen SW z CD co jsem dostal k PC jsem nainstaloval i CD se jmenem USB 2.0 Card Reader/Writer All in One Best Solution
ale ctecka karet porad nefunguje ani USB co je u ni proste nereaguje
cim to je? dik za odpoved
restartuj pc Já mam zkušenosti s tím že jsme instalovali zvukovou kartu a instalovali jsme to a ani jednou se to nenainstalovalo a tK JSME TO UDĚLALI ASI 10X PAK JSME SE NA TO VYKAŠLALI A ŠLI JSME SPÁT. vE 2 HODINY RÁno se rozeřvali bedny. najednou to začalo fungovat. Zkoušej to nainstalova víckrát. Třeba to tomu počítači vůbec nedošlo. Nejdříve to odinstaluj a restartuj. Pak nainstaluj a ozkoušej. Jestl ito nepůjde tak restartuj.
Klikni pravym na tento počítač dej vlastnosti ... pak správce hardware a podivej se v tom okne co se ti otevře jestli usebe nema neco zlutou ikonku ...
doplněno 11.03.10 18:55:Eventualne je jeste moznost cislo dve ... kliknout na to pravym a dát aktualizovat ovladac... ale musíš mít CD s ovladači v mechanice! pak nechat vydhledat v jednotce CD-ROM... melo by to pomoct...
Výborne to bude asi ono... takže zkus vzít CD a nainstalovat ovladače (driver) znovu ...
doplněno 11.03.10 18:56: to z vrchni odpovědi patřilo sem ...
Eventualne je jeste moznost cislo dve ... kliknout na to pravym a dát aktualizovat ovladac... ale musíš mít CD s ovladači v mechanice! pak nechat vydhledat v jednotce CD-ROM... melo by to pomoct...
tö uz jsem zkousel jak mi radili na jednom chatu ale nepomohlo o tom PCI device jsem zkousel hledat jinde na internetu (google) a dela ma to tam oznaceno vice lidi a ti ctecku nemaji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.