Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka karet :USB 2.0 Card Reader/Writer AIO

Od: moonlight608 odpovědí: 9 změna:

Dobry den potreboval bych poradit s PC moc neumim

nedavno jsem formatoval PC a znovu instaloval OS Windows XP

vsechen SW z CD co jsem dostal k PC jsem nainstaloval i CD se jmenem USB 2.0 Card Reader/Writer All in One Best Solution

ale ctecka karet porad nefunguje ani USB co je u ni proste nereaguje

cim to je? dik za odpoved

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cannibl*
hodnocení

2x

restartuj pc Já mam zkušenosti s tím že jsme instalovali zvukovou kartu a instalovali jsme to a ani jednou se to nenainstalovalo a tK JSME TO UDĚLALI ASI 10X PAK JSME SE NA TO VYKAŠLALI A ŠLI JSME SPÁT. vE 2 HODINY RÁno se rozeřvali bedny. :-D najednou to začalo fungovat. Zkoušej to nainstalova víckrát. Třeba to tomu počítači vůbec nedošlo. Nejdříve to odinstaluj a restartuj. Pak nainstaluj a ozkoušej. Jestl ito nepůjde tak restartuj.

hodnocení

0x

Klikni pravym na tento počítač dej vlastnosti ... pak správce hardware a podivej se v tom okne co se ti otevře jestli usebe nema neco zlutou ikonku ...

doplněno 11.03.10 18:55:

Eventualne je jeste moznost cislo dve ... kliknout na to pravym a dát aktualizovat ovladac... ale musíš mít CD s ovladači v mechanice! pak nechat vydhledat v jednotce CD-ROM... melo by to pomoct...

moonlight608
hodnocení

jo je tam akorat PCI Device je u toho zluty otaznik a vykricnik

Výborne to bude asi ono... takže zkus vzít CD a nainstalovat ovladače (driver) znovu ...

doplněno 11.03.10 18:56:

*zed* to z vrchni odpovědi patřilo sem ...

Eventualne je jeste moznost cislo dve ... kliknout na to pravym a dát aktualizovat ovladac... ale musíš mít CD s ovladači v mechanice! pak nechat vydhledat v jednotce CD-ROM... melo by to pomoct...

moonlight608
hodnocení

tö uz jsem zkousel jak mi radili na jednom chatu ale nepomohlo o tom PCI device jsem zkousel hledat jinde na internetu (google) a dela ma to tam oznaceno vice lidi a ti ctecku nemaji

hm ale problem bude tím... dokud pro to zařízení nenajdeš spravny ovladač nebude to fungovat... zkus CD s ovladači od PC (jako od bedny) třeba ti to najde spravny ovladač tam...

doplněno 11.03.10 19:01:

Jinak PCI device jsou všechny karty které máš ve slotech v PC ... PCI - sběrnice device-zařízení

moonlight608
hodnocení

ok zkusim zatim dik xD

moonlight608
hodnocení

tak ani to nepomohlo

Nainstaluj si ovladače na základní desku (chipset). Pokud je ta tvoje čtečka připojena přes USB konektor na základní desku, tak ani ovladač nepotřebuje. Pokud správně funguje, vidíš jak má v systému přiřazeny další písmena diskových jednotek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]