Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo o dobrém obchodě s procesory am2? děkuji za odpověd.
Hm proč nekoupíš na alza.cz? Co se týka elektroniky podle meho suběktivního nazoru je alza nejlepsi...
Možná jsem je přehlédl ale nebyl tam žádný na am2 socket hledám nějaký athlon x2 protože moje deska podporuje jen pár ( deska je M2n-mx
alza.cz/... maji jen Procesor AMD Sempron 64 LE-1250 (45W) Manila BOX socket AM2
doplněno 11.03.10 17:47:Alza ho ma o 2kila levnější...
Já stojím spíš o nějaké dvoujádro s dobrým výkonem tohle už v pc mám potřebuji obchod s nějakými dual core athlony .
Ted nevim jestli by tam pasoval AM2+? digiprofi.cz/...
doplněno 11.03.10 17:57:tak asi jo : socket AM2+ - vylepšené AM2, zpětně plně kompatibilní, podporuje nejmodernější procesory od AMD možno osadit i čtyřjádrovými procesory
zdroj : zakladni-desky.heureka.cz/...
doplněno 11.03.10 17:58:nebo rovnou můžeš čtyřjádro alza.cz/...
Podívej se na stránky výrobce tvé základní desky, jaké novější procesory tvá základní deska podporuje. Možná k tomu bude muset být proveden upgrade BIOSu ale budeš tam moci použít něco z nové generace. Sockem AM2 i procesory jsou už dost staré. Pokud by nemusel být CPU nový, dalo by se něco pohledat po bazarech nebo na aukčních serverech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.