Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod s procesory na am2

Od: mikerrer52zttttt odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nevíte někdo o dobrém obchodě s procesory am2? děkuji za odpověd.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hm proč nekoupíš na alza.cz? Co se týka elektroniky podle meho suběktivního nazoru je alza nejlepsi...

mikerrer52zttttt
hodnocení

Možná jsem je přehlédl ale nebyl tam žádný na am2 socket :( hledám nějaký athlon x2 protože moje deska podporuje jen pár ( deska je M2n-mx

Našel jsem ti alespoň 2:

interlink.tsbohemia.cz/...

mikerrer52zttttt
hodnocení

děkuji, ale já nechci základní desku ... :(

Heze, i procesor se najde:

czechcomputer.cz/...

alza.cz/... maji jen Procesor AMD Sempron 64 LE-1250 (45W) Manila BOX socket AM2

doplněno 11.03.10 17:47:

Alza ho ma o 2kila levnější...

cannibl*

jak kdy. setkal jsem se že alza je i dražší

bena*

Jedině mohu souhlasit - Alza je nejlepší.

Jinak kamarád nakupuje u CzechComputer.cz a také si pochvaluje. Ale já kupuju výhradně na Alze.

cannibl*
hodnocení

2x

jestli mohu doporučit tak na alza.cz si najdi ten výrobek, který chceš a na internetu google, seznam (zboží) si pak projdi krám a podle toho si to pak kup

mikerrer52zttttt
hodnocení

Já stojím spíš o nějaké dvoujádro s dobrým výkonem tohle už v pc mám :) potřebuji obchod s nějakými dual core athlony .

Ted nevim jestli by tam pasoval AM2+? digiprofi.cz/...

doplněno 11.03.10 17:57:

tak asi jo : socket AM2+ - vylepšené AM2, zpětně plně kompatibilní, podporuje nejmodernější procesory od AMD možno osadit i čtyřjádrovými procesory

zdroj : zakladni-desky.heureka.cz/...

doplněno 11.03.10 17:58:

nebo rovnou můžeš čtyřjádro alza.cz/...

Podívej se na stránky výrobce tvé základní desky, jaké novější procesory tvá základní deska podporuje. Možná k tomu bude muset být proveden upgrade BIOSu ale budeš tam moci použít něco z nové generace. Sockem AM2 i procesory jsou už dost staré. Pokud by nemusel být CPU nový, dalo by se něco pohledat po bazarech nebo na aukčních serverech.

mikerrer52zttttt
hodnocení

To jako na internetu není obchod s am2? a s aukcemi mám špatné zkušenosti ohledně procesoru.

mužeš koupit s am2+ ... je to zpětně kompatibilní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]