Nejste přihlášen/a.
Ahoj, stáhnul jsem si program Utorrent a když jsem si chtěl stáhnout jakýkoliv torrent tak se to ani nezačalo stahovat. Nevím co dělat.
Pomoc
problém podle mě bude ten že to nejspíše neumíš do toho dát. Když si z prohlížeče stáhneš jakýkoliv torrent tak ho musíš ještě vložit do toho programu. Otevři si ten program a pak udělej přesně toto:
soubor->přidat torrent (vybrat složku) ->najedeš tam kde máš uložený torrent ->otevřít->objeví se ti tabulka se součástí torrentu a tam si vybereš, co chceš stahovat popřípadě zaškrtneš úplně všechno a dáš ok
Tak a teď bude záležet na tom jestli se někdo připojí, od koho data budeš stahovat. Při stahování torrenta se musíš také kouknout jak dlouho se to bude stahovat, jakou velikost to má a kolik uživatelů to chce stáhnout a od kolika uživatelů to stahuješ ty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.