Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Torrent mi nefunguje

Od: mickeymouse* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, stáhnul jsem si program Utorrent a když jsem si chtěl stáhnout jakýkoliv torrent tak se to ani nezačalo stahovat. Nevím co dělat.

Pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná ti spojení blokuje firewall nebo nikdo nesdílí soubor, který chceš přes torrent stáhnout.

perda*
hodnocení

2x

Taky záleží jak máš řešené připojení k internetu - např. pokud využíváš proxy server - je nutné správně utorrent nastavit.

Co mám vyzkoušené tak speciálně mobilní operátoři a někde/někdy i O2 u ADSL dost omezuje stahování přes torrenty kvůli zatížení sítě.

cannibl*
hodnocení

1x

problém podle mě bude ten že to nejspíše neumíš do toho dát. Když si z prohlížeče stáhneš jakýkoliv torrent tak ho musíš ještě vložit do toho programu. Otevři si ten program a pak udělej přesně toto:

soubor->přidat torrent (vybrat složku) ->najedeš tam kde máš uložený torrent ->otevřít->objeví se ti tabulka se součástí torrentu a tam si vybereš, co chceš stahovat popřípadě zaškrtneš úplně všechno a dáš ok

Tak a teď bude záležet na tom jestli se někdo připojí, od koho data budeš stahovat. Při stahování torrenta se musíš také kouknout jak dlouho se to bude stahovat, jakou velikost to má a kolik uživatelů to chce stáhnout a od kolika uživatelů to stahuješ ty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]