Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart Pc po zapnutí

Od: aalda odpovědí: 5 změna:

Když zapnu pcko, vše jede jak má dokud se nezačne načítat Windows.. win se načítá asi 2 sekundy a komp se restartuje a tak pořád dokola, zkoušel jsem vyměnit HDD ale taky nepomohlo, funguje jen staré 3gb HDD.. co je s tím, nebo nějaká vadná součástka? která by to mohla být?..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vyměnil jsi disk a naistaloval win? Nebo jsi překlonoval disk? Moc to nechapu.

fidonet*
hodnocení

1x

odpovědi pořád dokola .. :( která? třeba upadlý držáček chladiče procesoru. Stačí jedna ulomená nožička. Přesně tohle jsem řešil před rokem. ( u sebe doma ). Pak stačí vázací pásek a přikurtovat chladič k podstavci. ( mě uletěl i podstavec, ty jsem přišrouboval samořeznými šroubky a modlil se aby pertinaxová deska nekřupla - dodnes jede )

Pokud by se jednalo o WH závadu HDD tak nedojde k restartu. HDD pokud restartuje PC, jedná se o závadu SW . ( až na zázračné vyjímky, že by závadný HDD restartoval PC - nikdy jsme o tom neslyšel - prostě se JEN nenačte )

cannibl*
hodnocení

0x

skus najet do nouzového režimu. Jestli ti to bude dělat i v nouzovém režimu tak může být problém v HW nebo SW (přeinstalovat windows)

fidonet*

pochopil jsem to tak, že mu nenaběhne vubec stroj a hned jde do restartu. Tedy nenaběhne ani nouzový systém. Předpokládám chybu hardware ...

Windows se začnou načítat, píše to v otázce. Může být poškozený operační systém, vadný driver, vadný sektor na disku... Bez toho nouzového režimu můžeme akorát dávat jednu možnost za druhou. Autor, bohužel už neodpovídá.

PS: a chybu hardware si vyloučil už v předcházející odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]