Nejste přihlášen/a.
Když zapnu pcko, vše jede jak má dokud se nezačne načítat Windows.. win se načítá asi 2 sekundy a komp se restartuje a tak pořád dokola, zkoušel jsem vyměnit HDD ale taky nepomohlo, funguje jen staré 3gb HDD.. co je s tím, nebo nějaká vadná součástka? která by to mohla být?..
odpovědi pořád dokola .. která? třeba upadlý držáček chladiče procesoru. Stačí jedna ulomená nožička. Přesně tohle jsem řešil před rokem. ( u sebe doma ). Pak stačí vázací pásek a přikurtovat chladič k podstavci. ( mě uletěl i podstavec, ty jsem přišrouboval samořeznými šroubky a modlil se aby pertinaxová deska nekřupla - dodnes jede )
Pokud by se jednalo o WH závadu HDD tak nedojde k restartu. HDD pokud restartuje PC, jedná se o závadu SW . ( až na zázračné vyjímky, že by závadný HDD restartoval PC - nikdy jsme o tom neslyšel - prostě se JEN nenačte )
skus najet do nouzového režimu. Jestli ti to bude dělat i v nouzovém režimu tak může být problém v HW nebo SW (přeinstalovat windows)
pochopil jsem to tak, že mu nenaběhne vubec stroj a hned jde do restartu. Tedy nenaběhne ani nouzový systém. Předpokládám chybu hardware ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.