Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit ovladače k notebooku?

Od: sazinek* odpovědí: 3 změna:

Zdravim, dneska jsem udelal reistal windowsu a nahral jsem misto vist co tam byli uz win 8. Jen mam problem kde sehnat dobre ovladace na tenhle notebook? neco jsem si vyhledal skrz informace o notebooku? Moh by mi nekdo pomoc to vse dohledat co potrebuju?
Zvuk, grafika atd vse je asi od windowsu a nejak nesmyslne to funguje sice se to tvari dobre okna se nesekaji a tak ale zrejme to tam neni. Zkousel sem doinstaloval hru a proste spadlo to modra smrt nacitalo to pak procenta jak u win8 atd a restart..
Informace o notebooku: Hewlett-Packard HP Pavilion dv6500 NoteBook PC

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Je divné, že WIN8 v sobě patřičné ovladače nemají, ale možné to je.

Takže si u jednotlivých komponent (grafárna, zvukovka...) zjisti přesný typ, a aktuální drivery si stáhni z netu výrobce.

jirkak*
hodnocení

0x

Máš HP tak to je pohoda. Všechny ovladače najdeš na officiálním webu www8.hp.com/... je tam všechno hezky česky. A neustále ty ovladače aktualizují. Napíšeš tam svůj typ notebooku a on ti nejde všechny ovladače.

ono byl už problém u win7 pokud jste měli starší komponenty... hlavně u HP to je zlo.. strávil jsem dlouhou dobu než jsem nainstaloval vubec tiskarnu... nakonec mi to vzalo drivery od XP nikoliv pro W7..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]