Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřeboval bych vymazat kompletní obsah PC,ale aby mi tam zbyly Windowsy,tzn všechny programy a aplikace.
Šlo by to nějak?
Předem díky
Návod na instalaci XP je případně zde: www.pcporadenstvi/...
Hlavně před formátem najdi/nebo stáhni ovladače a případný SW k připojení na internet. Bez toho se pak špatně stahuje cokoliv.
Nedávno jsem narazil na docela dobrý program Simulátor instalace Windows XP.Můžete si nanečisto zkusit nainstalovat XP,sice je v angličtině ale myslím že to zase tolik nebude vadit
Aha ještě odkaz:
Tak,původní CD nemám,ale brácha by měl mít.Je jedno,jaký si tam nahraju SP?Štítek mám,a nevím,jestli to s těma SP nebude vadit.
Ještě dotaz na zálohování všech ovladačů-jak na to?
Mluví ze mě nezkušenost,ale rád se přiučím,a vrhnu se na to.
Někdy bývá na štítku i vypsán instalovaný SP. Jiank je to jedno. Poslední je SP3. Kdby tam byl nižší, budou se Windows dožadovat časem aktualizace.
Drivery nainstaluj ty, které budou chybět. V úvahu připadá patrně chipset, grafika, síťovka, zvukovka ... Bývají na CD k základní desce a na CD ke grafice.
Na zálohu ovladačů postačí třeba stahuj.centrum.cz/...
Pokud máte legální windowsy se štítkem, nahrejte si SP jaké chcete...To vás stejně ale bude čekat až na konec
Disk máte rozdělený nebo jenom C?
Ale už podle otázky asi moc přes počítače nebudete, tak to nechejte raději někomu kdo tomu více rozumí...A nebo jestli si troufnete sám, tak prosím...Máte od PC windowsy a všechny ovladače na CD?
Tak to určitě předem...A nějaké recovery bych nedoporučoval, protože každý PC je dobré raz za čas zformátovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.