Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit rozlišení u filmu?

Od: tlustoprd* odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřebuju poradit jak zlepšit kvalitu filmu. Mám film který má rozlišení 352x288 což je pro dvd málo ,když jsem ho konvertoval z avi do dvd video tak kvalita byla pořád malá dá se někak zvýšit rozlišení?

doplněno 10.03.10 19:00:

nějak

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravim rozlišení se dá zvětšit ale bude ti to k ničemu... protože pro příklad jeden pixel ma červenou barvu když ho zdvojnasobiš tak budou dva s červenou barvou ...takže rozlišení bude dvojnasobny ale bude ti to k ničemu protože to bude stejně pořad hnusny..

tlustoprd*
hodnocení

tenhle film ,asi někdo převedl ze standartního rozlišení do 352x288 což je ,asi pro telefon ,ale že by to nešlo dát zpět? to je divný néé?

petr123*

Když zmenšíš rozlišení, tak se prostě na tom filmu NENÁVRATNĚ ZTRÁCÍ detaily.

Vrátit to zpátky do původního rozlišení a původní kvality NEJDE, to dokážou jen v amerických kriminálkách ;)

není! :) Vezmi si fotku v PC ... změň si u ní rozlišení a pak ho vrať zpět... jde to? u filmu je to uplne to samé...

tlustoprd*
hodnocení

Bohužel teda... marečku nepotěšil jste mně...

řešení číslo dvě... najdi si ten film někde znovu .. v lepší kvalitě :D

tlustoprd*
10.03.10 19:33
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]