Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkcni bootovani

Od: imiza* odpovědí: 1 změna:

Cafte, mam problem mam pc na kterem se z niceho nic nedari bootovat at z CD nebo z HDD. Zacalo to ze jednou spadli Windows. Pote padali treba po 60 minutach, den pote po 20 a nyni vse zamrza pri zacatku bootovani. Desku i procesor jsem poslal na reklamaci, a bylo mi receno ze je vse v poradku. Ramky jsem, zkousel menit hdd mam dva, mechaniky taktez. Se vsim se deje to same.

Abych to upresnil, kdyz chci napriklad aby pocitac bootal jiz nainstalovany windows z hdd. Tak zatuhne hned jamkmile bootovat zacne. tzn Se mi ukaze "Starting Windows" (7 windows) ...A to je vse hardisk dal nepracuje. Kdyz chci preinstalovat Windows, nebo i spusti Linux ktery je bootovany z CD. Tak jakmile zacne bootovani z CD/DVD zase vse zatuhne a mechanika i prestane pracovat.

Setkal jsem se s tim uz nekdo? Budu rad za kazdou radu...

Diky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to zamrzne i při bootování z CD (linux) je to chyba hardware. Odpoj vše krom CD a zkus to znovu. Pokud to nepomůže, zkus resetovat nastavení BIOSu a opět vyzkoušej.

Pokud zase nic, zkus to opačně, tedy s diskem. V dalším kroku otestuj HDD, CD, RAM a CPU v jiném PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]