Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu spustit hru

Od: niazis odpovědí: 3 změna:

ahoj všem co poradí i neporadí mam proble stim že nemohu spustit hru ale to není vše když chci posunout stranku dolů nebo nahoru ta se to celé vlní prosim poradte niazis

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravim no moc jsi toho nenapsal... zkus se rozepsat jakou hru? jakou stranku posunujes dolu ... Je potreba vice informaci...

niazis
hodnocení

jde o to že jsem nemohl spustit hru FARCRY kterou jsem ale předtím spustil, a o to strankovani tim jsem myslel když posunuješ stranku na pravem rohu obrazovky tak se to prostě vlní jde o to že jsem přemístil pc z místosti do mistnosti jsem laik tak se ptam

to vlnění může být způsobeno špatně zastrčeným konektorem monitoru do grafiky. Případně bych ještě zkontroloval obnovovací frekvenci. Je to CRT (klasický), nebo LCD?

Co se Far Cry týká... vypisuje počítač nějakou hlášku, nebo tak něco? Pokud ne, tak se mohla poškodit instalace (neopatrné smazání souboru, zásah do registru apod.). V tom případě bych zkusil hru přeinstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]