Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych si poridit do sve domaci site nejaky NAS na sdileni dat. Nechci do toho investovat moc penez, ale take nechci nejaky nekvalitni produkt s malym mistem na ukladani.
Nasel jsem na internetu NSA 220 od spolecnosti ZyXEL vymenne-kity-boxy.heureka/...
A chtel bych se zeptat co si o tomto NASu myslite, popripade zda byste mi doporucili tento ci nejaky jiny ... Ulozni misto mi staci 3 TB bohate. Jde mi hlavne o sdileni dat mezi uzivateli v domaci siti, moznost vzdaleneho pristupu, mohl by byt tissi a mit pokud mozno vetsi prenosovou rychlost ...
Predem moc dekuji za vase reakce!
S diskama samozrejme pocitam
A co si myslite o tom ZyXelu, nemate nekdo zkusenosti s tim typem co jsem psal?
qnap ma krasne, ale podle me se specializuje spise na firmy. Me by opravdu stacil obycejny NAS do ktereho bych nemusel vrazet moc penez ... Ty 4000 mi prijdou prijatelna castka + nejake ty disky k tomu ...
A take me zajima, jaka konfigurace je idealni ... Je dostacujici nasledujici? Nebo to bude pomale?
Procesor
Marvell 5182 500MHz
Paměť
16 MB Flash
64 MB DDR I SDRAM x 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.