Nejste přihlášen/a.
Cawes, chtěl bych se vás zeptat, když připojím počítač k televizi tímto způsobem:
GK má výstup S-Video takovej ten kulatej čtyřpin na něj hodím redukci na cinch (něco jako kolax) žlutej, dovedu to k televizi a připojím to tak jede všechno OK , akorát mám jeden menší problém, a to ten, že se se mi nechce vlést pracovní plocha na na obrazovku televize (ona se jako vleze ale musím najet k okraji tv obrazovky a posune se , ale boužel se nezobrazí jako celek...tak co stím? rozlišení jsem skoušel zmenšit atd.. nic nepomohlo
Ještě jsem zkoušel...ze S-Video reukovat na ten cinch a přivést dvojlinkou, a pak zredukovat žpět na S-Video ale nic absoulutně to neraguje nevíte co stím? boužel ten cinch nemá moc dorbou kvalitu obrazu..To by bolo vše!
Dikes za vase answers!
Ahooj
Připojení máš dobře...jen máš špatně nastavenou grafiku v PC. Musíš dát na ploše druhé pravé tlačítko na myši. pak vlastnosti, potom nahoře nastavení..a tam si pak musíš nastavit zobrazení...Máš stolní PC a nebo notebook?
To první zapojení funguje ...výstup gk je S-Video to sem pomocí redukce převedl na cinch :D bo jak se tomu kabelu říká, takže to pc mám k televizi připojený přes cinch podstatě, to mi funguje, jen je problám s tou velikostí plochy.. že se nevejde na Tv obrazovku, to se pokusím vyřešit jak jsi mi napsal výše...
ale ještě mne zajímá proč nefunguje todle zapojení:
Grafická karta má výstup S-Video, ten výstup pomocí redukce zredukuji abych jej mohl vést dvojlinkou na vetší vzálenost, u mne tedy kolax. kabelem,,, ale pak když zase chci zredukovat na S-Vido, tak to nejde chtěl jsem to zrealizovat proto , že jsem četl, že že S-Video je kvalitnejší než klasický cinch, (přes kterej je to v podstě připojený < ta má první varianta funkční...>
To S-video zredukuj na tan klasický cinch..a kabel si dej potom jak dlouhý chceš..a nech to pořád v tom cinch.. nevracej to do s-video...jestli máš TV novější a mám tam připojení přímo na PC nebo HDMI tak to je nejkvalitnější. Ale kabel na HDMI je strašně moc drahý..ale už přenáší i zvuk...Jinak i přes ten cinch můžeš přenes zvuk..ale torchu jinak..jestli tě to zajímá dej vědět..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.