Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC ->TV , cin...

Od: zajixxx* odpovědí: 8 změna:

Cawes, chtěl bych se vás zeptat, když připojím počítač k televizi tímto způsobem:

GK má výstup S-Video takovej ten kulatej čtyřpin na něj hodím redukci na cinch (něco jako kolax) žlutej, dovedu to k televizi a připojím to tak jede všechno OK , akorát mám jeden menší problém, a to ten, že se se mi nechce vlést pracovní plocha na na obrazovku televize (ona se jako vleze ale musím najet k okraji tv obrazovky a posune se , ale boužel se nezobrazí jako celek...tak co stím? rozlišení jsem skoušel zmenšit atd.. nic nepomohlo

Ještě jsem zkoušel...ze S-Video reukovat na ten cinch a přivést dvojlinkou, a pak zredukovat žpět na S-Video ale nic absoulutně to neraguje nevíte co stím? boužel ten cinch nemá moc dorbou kvalitu obrazu..To by bolo vše!

Dikes za vase answers!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kravsko*
hodnocení

0x

Ahooj

Připojení máš dobře...jen máš špatně nastavenou grafiku v PC. Musíš dát na ploše druhé pravé tlačítko na myši. pak vlastnosti, potom nahoře nastavení..a tam si pak musíš nastavit zobrazení...Máš stolní PC a nebo notebook?

zajixxx*
hodnocení

Stolní, ale jestšte by mne zajímalo proč nejde ta redukce z S-Video do cinch a pak z toho cinch do S-Video

kravsko*
hodnocení

0x

Ted moc nerozumím...jak ti to nejde? popiš více...

zajixxx*
hodnocení

To první zapojení funguje ...výstup gk je S-Video to sem pomocí redukce převedl na cinch :D bo jak se tomu kabelu říká, takže to pc mám k televizi připojený přes cinch podstatě, to mi funguje, jen je problám s tou velikostí plochy.. že se nevejde na Tv obrazovku, to se pokusím vyřešit jak jsi mi napsal výše...

ale ještě mne zajímá proč nefunguje todle zapojení:

Grafická karta má výstup S-Video, ten výstup pomocí redukce zredukuji abych jej mohl vést dvojlinkou na vetší vzálenost, u mne tedy kolax. kabelem,,, ale pak když zase chci zredukovat na S-Vido, tak to nejde chtěl jsem to zrealizovat proto , že jsem četl, že že S-Video je kvalitnejší než klasický cinch, (přes kterej je to v podstě připojený < ta má první varianta funkční...>

kravsko*
hodnocení

0x

To S-video zredukuj na tan klasický cinch..a kabel si dej potom jak dlouhý chceš..a nech to pořád v tom cinch.. nevracej to do s-video...jestli máš TV novější a mám tam připojení přímo na PC nebo HDMI tak to je nejkvalitnější. Ale kabel na HDMI je strašně moc drahý..ale už přenáší i zvuk...Jinak i přes ten cinch můžeš přenes zvuk..ale torchu jinak..jestli tě to zajímá dej vědět..

zajixxx*

Já vím že to jde i kvalitněji, ale připojení jsem dělal z toho co bylo pod rukou :D tz kabely od mp4, od foto kolax,,, ten zvuk vím potřebuji kabel od mp4 k připojení k tv ale nezapojím ho do tv ale do pc a pak zase prodluzim a povedu to v tom cinchu je to tak nebo se pletu :D:D*kafe*

kravsko*
hodnocení

0x

jo jo v PC to strčíš tam kam strkáš sluchátka..a v TV do audio...

Doufám že jsem ti alespon trochu pomohl

zajixxx*

jojo jen doufam že se mi podaří nadstavit ty pracovní plochu na celou tv obrazovku...jinak dies pomohlo mě to vše ujasnit :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]