Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak něco zjistit o registraci na facebooku

Od: iku* odpovědí: 17 změna:

Ahoj potřebuju poradit ,a vyřešit jeden problém s facebookem. Napíšu to tak, aby to bylo pro všechny pochopitelný. Takže mám spor s někým dejme tomu Pavel Novák nemám ho v přátelích a on ten Pavel mi napsal alspon to tuším anonymně dejme tomu jako Karel Verner bylo to brutální a já jsem mu odpověděl po svém taky brutálně bohužel ,ale to vše jsem psal Karlovi tomu anonymovi ,ale psal jsem jako Pavle vím že si to ty atd reakce Pavla byla témněř okamžitá jakto že si dovoluji atd atd . Má otázka byla samozřejmě Pavle jakto ,že to víš ,když jsem to psal anonymovi Karlovi ,a on Pavel ,že ho má v přátelích a ,že to bylo na zdi já ,ale říkám to je nesmysl však to je poslaná jako soukromá zpráva takže to nemůže být na zdi .Ptám ted je ta otázka ,když napíšu někomu soukromou zoprávu na facebooku dostanou ji všichni přátelé na zdi? nebo je Pavel a Karel jeden a týž? Jak můžu prosím zjistit kdy byl založen účet na facebooku jaký byl použit email atd dík za rady a doufám ,že to je logický.

doplněno 09.03.10 15:39:

TO LOGICKÝ ZNAMENÁ JESTLI JSTE TO POCHOPILY.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Ahoj no logický to moc není.. Pokud nechceš řešit podobné problémy prostě nereaguj na provokace, nebo facebook nepoužívej vůbec.

hodnocení

2x

Když napíšeš někomu soukromou zprávu, tak by se měla zobrazit jenom tomu, koho si zvolíš, jde navolit i víc lidí, ale to jistě víš.

Poslední dobou se mi na zdi zobrazuje něco jako Pavel Novák -> Karel Verner a následuje text zprávy, ale nevím, jak se toto dělá, už jsme po tom pátrali 3 lidi a zatím jsme na to nepřišli, tak jestli nebude háček v tomto.

Jestli je Pavel a Karel ta samá osoba, to si myslím, že ani zjistit nejde.

Datum založení účtu šlo pomocí nějaké aplikace, ale tak jde zjistit jenom svoje datum založení, jinak nevím, nikde jsem nic takového nenašel.

S tím mailem nevím, jak to myslíš, ale když klikneš na nějaký kontakt a pak na informace, tak tam je e-mail, pokud ho má dotyčná osoba vyplněný.

no moc jsem ti neporadil, ale taky by mě zajímalo, jak je to vlastně doopravdy. FCB se pořád mění, pořád je tam něco jiného, nového, pořád něco nefunguje, pořád se něco nezobrazuje jak by mělo, už jsem začal uvažovat o zrušení mého účtu...zlatý QIP.

otázka: Poslední dobou se mi na zdi zobrazuje něco jako Pavel Novák -> Karel Verner a následuje text zprávy, ale nevím, jak se toto dělá, už jsme po tom pátrali 3 lidi a zatím jsme na to nepřišli, tak jestli nebude háček v tomto.

odpovědˇ je jednoduchá... vlez příteli na jeho zeď (klikneš na přítele a je tam zeď,informace,fotky,video atp.) a tam napíšeš vzkaz! do ty kolonky zeď... a to uvidí všichni kdo se nas tu zeď dostanou.

Co se tyka Karla a Pavla podle me je to jedna a ta samá osoba protože pokud si poslal soukromou zpravu on si ji precetl na jednom profilu a odeposal na druhem :D poroste chyba.. jukni se jestli se ty dva profily maji vzajemne v pratelich ... pak se jeste podivej do tech informaci jestli tam bude email muze byt hodne podobny a pak je to uplne jasny :)

ukulele*
hodnocení

1x

uf, ještě že to je dotaz pro ženy, jsem rád, že jsem tomu osvobozen!

sondaw*
hodnocení

0x

Tohle je jeden z mnoha důvodů, proč mi FB a nic podobného nesmí do PC

kytka*
hodnocení

0x

Já to také neuznávám,je tam hodně úchylů, kteří se v normálu chovají jakoby slušně. Nebo ,že by opačně.:DNe ne ne facebooku.

iku*
hodnocení

Lidi ,ale poradte radte .

teri*

soukromá zpráva se nezobrazuje na zeď, spíš si to ten dotyčný zkopíroval a dal si to na zeď, jinak mi to přijde divný

sondaw*

Myslím, že svoje otázky bys měl spíš směřovat na nějakou podporu na FB (jestli tam něco takového je). Jak můžeme vědět, jestli Karel a Pavel je jedna osoba nebo jak se dá zjistit email, kdy byl založen účet a ostatní tvé dotazy?

Buď rád, že se nedostala tvoje soukromá fota určená jen přátelům na veřejnost (jako mé známé) plus soukromá data, která měla také jen pro přátele. Tos z toho vyšel ještě dobře;)

iku*
hodnocení

Bohužel jsem z toho vyšel dost zle.

arecibo*

Že to nějak znáte:)

hodnocení

0x

Buď jsi nepsal SZ nebo to zkopíroval dotyčnému. Neni na tom nic nelogického ;)

iku*
hodnocení

No dobře ,ale jak vý Karel Verner ,že jsem kamarád s Pavlem Novákem? Když nejsme ani v přátelích nic.

No hele a tvůj život je jen FB? Realita žádná? Já jen že se soutředíš pouze na možnosti okolo FB

cannibl*
hodnocení

0x

pokud mu jí přepošle tak to bude mít v poště, ale co já vím tak to co pošleš jako poštu nemůžeš mít na zdi. Tak bud to je jedna a tá samá osoba nebo si 2 lidi z tebe dělají srandu. A co je dát třeba do ignore a psát na nástěnku by směli jen tvý přátelé a né přátelé tvých přátel?

musiii*
hodnocení

0x

Poslední dobou řešíme s kamarádama problemý s nabourávání na emaili pomocí toho se dostaneě kam chceš...ja obobně měl problémy s FB ale zrušil sem to...radím ti nepoužívat

cannibl*

pokud používáš společenský počítač (kavárny, knihovny, škola, ...) a necháváš heslo uložené tak není divu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]