Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidičky,
chtěla bych si jen ujasnit něco ohledně formulářů. Chtěla bych mít na stránkách vyhledávací formulář, aby si mohl návštěvník podle zadaného výrazu na těch stránkách najít co potřebuje. Ale nejsem si jistá jak vypadá kód takového formuláře. Tak jestli by jste mi mohli trochu pomoct, určitě je to primitivní a já z toho zase dělám vědu, ale už si nevím rady páč když jsem se koukala na netu, byli tam formuláře k odeslání e-mailu a jiných věcí a pak už jenom přihlašovací formuláře, ale o tomhle jsem žádné info nenašla. Kvůli téhle drobnosti se nějak nemůžu hnout z místa
tý jo a při tom sem na těch stránkách byla, ale nedočetla jsem si to dokonce, protože jsem nechtěla vyhledávat pomocí googlu nebo něčeho podobného a na konci to je napsaný jak si udělat vlastní vyhledávání...tak díky moc
Podívej se zde google.com/... je to tedy vyhledávání přes google, ale vytvoříš si vyhledávač na domény, které chceš. Používám dlouho a nemám problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.