Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brána firewall nejde zapnout

Od: delta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Měla jsem zapnutý PC a vypnul el. proud. Potom mi vyskočila hláška, že brána firewall je vypnuta a PC ohrožen. Spustila jsem Start/ Ovládací panely/ Brána firewall systému windows - a ta brána f. nejde zapnout, je to zamrzlé...poradíte mi, jak na to? Děkuji. :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zkus jestli nepomůže obnovení systému nebo v nouzovém režimu spustit poslední známou konfiguraci

cannibl*
hodnocení

2x

nebo si nainstaluj jinej firewall

www.stahuj.cz

www.slunecnice.cz

hodnocení

1x

V ovládacích panelech/nástroje pro správu/služby. Běží ti tam firewall?

Něco je taky tady: support.microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Firewall integrovaný ve Windows není moc kvalitní.

Stáhněte si buď (Sunbelt) Kerio Personal Firewall (česky, zadarmo) nebo COMODO Firewall (česky, zadarmo) nebo Outpost Personal Firewall (anglicky, zadarmo) nebo PC Tools Firewall (anglicky, zadarmo) nebo je dobrý Lavasoft Personal Firewall (anglicky, zadarmo).

Já používám Keria.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]