Ahoj, potřebovala bych poradit, do počítače se mi dostal spyware (ten jsem smazala), ale také mi u toho vypadl obrázek plochy ... pak jsem ho chtěla opět nastavit přes vlastnosti ... ale celá záložka plocha je blokovaná a nemůžu si vybrat žádný obrázek ... prosím jestli někdo víte co s tím písněte. Diky
Projeď to ještě antivirem, vypadá to že ten počítač je zavirovaný. Spyware je skoro ve všech počítačích co jsou připojené k internetu, ale ten nic nepoškozuje.
Myslíš? To by pak ani skoro nikomu nevadil nemyslíš? Ale jinak v zásadě souhlasim, znovu adaware,spybot,stinger,antivir a pro příště si pořídit i firewall.
Jo řekl bych že tam stále něco běží,pochybuju totiž že by to nešlo ani po odstranění...
pavel2*
Spyware je špionážní software, jeho úkolem je zjišťovat informace o uživateli a odesílat je autorovi. Zjišťuje třeba navštívené www stránky, hesla, maily, stisknuté klávesy apod. Kdyby něco poškodil, tak by se tím prozradil a to by nemělo pro autora smysl. Normálním uživatelům v podstatě nemusí vadit, až na to že třeba na maily které zjistí vám pak autor posílá anglické reklamy, může zneužít hesla atd. A taky když jich běží na PC hodně, tak ho zpomalí.
Tak jinak, blbě jsem se vyžvejkl, samotný spyware by vadit neměl ale vadí trojany a když něco takhle divně nejde tak za to může proste trojan a nebo tuny spywaru...nooo a nebo ten vir
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.