Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout starší mozillu firefox? 3.15-16?

Od: iku* odpovědí: 18 změna:

dík rzchle prosím ,už hledám 2 hodiny a vždy jen 3.6 a tu nechci.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Verze jsou tu:

aimini.net/...

filehippo.com/...

Ve druhém odkazu máš i všechny ostatní verze :)

iku*
hodnocení

ale anglicky?

doplněno 08.03.10 20:32:

jak jí mám počeštit?

Však jsou v angličtině ... nebo bys snad raději češtinu?

iku*
08.03.10 20:34
hodnocení

jj

Pro tebe všechno :)

Všechny verze ve všech jazycích pro různé operační systémy jsou zde:

ftp://ftp.mozilla/...

iku*
hodnocení

no dík ale mám houby je to nepřehledný .

doplněno 08.03.10 20:52:

vážně jsem nevěděl ,že je problém stáhnout starší mozillu.

iku*
hodnocení

dík ,už to mám ,ale problém přetrvává ,když spustím pc tak mi vyskočí hláška explorer.exe: xul.dll že to tam není nebo co ,ale když to vypnu tak ještě jiná hláška ,že mozzila firefox vypadla ,ale ted jsem jí právě přeinstaloval ,ale pořád ta hláška tak nevím.

Proč proboha chceš starou verzi? Každý se pachtí spíše za nejnovější.

sondaw*

Každý ne, já mám 3.018 a nehodlám měnit. Od verze 3.5 se mi vždy objevila stejná chyba - nešel zkopírovat odkaz z adresního řádku, proto nevrtám do verze, která mi funguje, fungují mi všechny doplňky, které používám a necítím potřebu mít nejnovější verzi

Zkus si projet systém na viry a spyware... A popřemýšlej co té hlášce předcházelo.

iku*
hodnocení

když jsem mazal registry .

pravdomluvny*

Jak jsi mazal registry? Použil jsi nějaký čistící program? Tyto programy většinou vytvářejí zálohy, zkus to obnovit do původního stavu. Dmnívám se, že problém je v exploreru, kde chybí ta výše jmenovaná klihovna. Počkej ještě až tu bude sondav nebo spider, ti mají větší přehled než já.

sondaw*

Stáhni knihovnu, která ti chybí a nakopíruj ji buď přímo do adresáře Internet Exploreru nebo defaultnš bývá v C:WindowsSystem32

Stáhneš ji zde, text si přelož pomocí překladače

www.dll-files.com/...

papene*

;)Je pravda, že i mně blbla nová verze.Tak jsem se vrátila k původní a mám klid.

Na druhou stranu je o mně známo, že se mně dějou nevysvětlitelné záhady týkající se PC.:D

resl*

ano registrybooster od unibuble .ale ,už je vše v pohodě protože hlášku ,že mi chybí xul.dll jsem v ccleaneru stopnul. Při zapnutí pc. a nová verze mozilly se mi nelíbí,protože tak nefunguje pc translátor a atd mám radši 3.18.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Třeba tady : rosoftdownload.com/...

doplněno 08.03.10 20:20:

Sorry, přehlídnul jsem

To není instalace Forefoxu, ale jen zásuvný modul Google.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]