Nejste přihlášen/a.
dík rzchle prosím ,už hledám 2 hodiny a vždy jen 3.6 a tu nechci.
no dík ale mám houby je to nepřehledný .
doplněno 08.03.10 20:52:vážně jsem nevěděl ,že je problém stáhnout starší mozillu.
dík ,už to mám ,ale problém přetrvává ,když spustím pc tak mi vyskočí hláška explorer.exe: xul.dll že to tam není nebo co ,ale když to vypnu tak ještě jiná hláška ,že mozzila firefox vypadla ,ale ted jsem jí právě přeinstaloval ,ale pořád ta hláška tak nevím.
Každý ne, já mám 3.018 a nehodlám měnit. Od verze 3.5 se mi vždy objevila stejná chyba - nešel zkopírovat odkaz z adresního řádku, proto nevrtám do verze, která mi funguje, fungují mi všechny doplňky, které používám a necítím potřebu mít nejnovější verzi
Jak jsi mazal registry? Použil jsi nějaký čistící program? Tyto programy většinou vytvářejí zálohy, zkus to obnovit do původního stavu. Dmnívám se, že problém je v exploreru, kde chybí ta výše jmenovaná klihovna. Počkej ještě až tu bude sondav nebo spider, ti mají větší přehled než já.
Stáhni knihovnu, která ti chybí a nakopíruj ji buď přímo do adresáře Internet Exploreru nebo defaultnš bývá v C:WindowsSystem32
Stáhneš ji zde, text si přelož pomocí překladače
Je pravda, že i mně blbla nová verze.Tak jsem se vrátila k původní a mám klid.
Na druhou stranu je o mně známo, že se mně dějou nevysvětlitelné záhady týkající se PC.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.