Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je možné nainstalovat ICQ s omez. účtem?

Od: pepyk93* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám problélm a prosím o radu.

Jak lze nainstalovat na PC ICQ 7 s omezeným účtem (nelze nainstalovat žádný program)? Jde o to,že jsem viděl nainstalované ICQ 7 na účtu s omezeným oprávněním a dost mě to překvapilo (opravdu bylo nainstalované) *sok**sok**sok*...

Máte prosím někdo nějaké nápady,jak to někdo mohl obejít (někdo,kdo se v PC vyzná jen základně)?

Děkuji za odpověď. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Nemáš náhodou nějaký účet s oprávněním administrátora bez hesla, nebo s jednoduchým heslem? A jaká omezení má ten konkrétní uživatel, není omezení jako omezení. ;)

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za radu.

Všechny adminské účty zaheslovány (2 účty - Admin a administrator).Na obou je heslo delší než 25 znaků - číslice,velká a malá písmena.

Ten omezený účet má ta ,,standartní" omezení (nelze nic instalovat,vrtat se v systémových složkách apod.)Žádná oprávnění u toho

účtu nebyla upravována.Kdybych to teď nenapsal dost jasně,klidně se ptejte,rád upřesním...

perda*

Podívej se do logu, hledej všechny eventy kde se vyskytuje ICQ a před prvním takovým eventem se pořádně prohrabej v celém logu co uživatel před instalací dělal.

pepyk93*
hodnocení

Díky,zkusím.Ještě taková blbá otázka.Kde ten log najdu? :)*hi*

perda*

Pravé tlačítko na Tento počítač -> Spravovat -> Prohlížeč událostí. ;)

pepyk93*
hodnocení

Děkuju,zkusím a ještě se ozvu...:)

pepyk93*
hodnocení

Takže jsem konečně mrknul do toho logu a s pomocí zjištění data stažení toho instalačního souboru ICQ (setup.exe) jsem tam našel v rozmezí jedné hodiny 4 záznamy.Bohužel mi to moc neřekne. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]