Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problélm a prosím o radu.
Jak lze nainstalovat na PC ICQ 7 s omezeným účtem (nelze nainstalovat žádný program)? Jde o to,že jsem viděl nainstalované ICQ 7 na účtu s omezeným oprávněním a dost mě to překvapilo (opravdu bylo nainstalované) ...
Máte prosím někdo nějaké nápady,jak to někdo mohl obejít (někdo,kdo se v PC vyzná jen základně)?
Děkuji za odpověď.
Nemáš náhodou nějaký účet s oprávněním administrátora bez hesla, nebo s jednoduchým heslem? A jaká omezení má ten konkrétní uživatel, není omezení jako omezení.
Děkuju za radu.
Všechny adminské účty zaheslovány (2 účty - Admin a administrator).Na obou je heslo delší než 25 znaků - číslice,velká a malá písmena.
Ten omezený účet má ta ,,standartní" omezení (nelze nic instalovat,vrtat se v systémových složkách apod.)Žádná oprávnění u toho
účtu nebyla upravována.Kdybych to teď nenapsal dost jasně,klidně se ptejte,rád upřesním...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.