Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
už jsem tu jednou na to narazila v rámci jiné otázky, ale nebylo mi úplně zodpovězeno... Když do notebooku (NB) vložím CD, zobrazí se mi písničky na něm nahrané ve formátu CD Audio Track Shortcut. Takové písničky můžu na NB přehrát přímo z toho CD. Když je chci ale nakopírovat do knihovny NB, zkopírují se, ale při spuštění nehrají. Nelze je tedy ani vypálit. přitom vím, že kamarád totožná CD ve svém NB ode mě jednou přepaloval. Jak s tím pracovat? Co je to za formát?
kopírování obsahu Audio CD do notebooku je nesmyslné. V zásadě se to provádí transformací hydby do MP3 a uložení na hard. V podstatě to co vám PC o CD zobrazuje je jen jakási informace o souboru na CD-Romu, ale nikoli datový záznam. Audio CD lze dobře kopírovat přes NERO na druhé CD, protože si to program sám osahá a avošéfuje datový tok. Kopírováním informace o hudbě na CD do PC nic nezískáte, a nic v zásadě nic nespustíte. Jak sem uvedl, musíte to Audio CD (jeho obsah)prostě transformovat do Mp3 a pod = komprimovaný formát. Myslim,že to NERO taky umí. Ale už sem to dlouho nepoužíval. Zkuste vyhledat téma "jak zkomprimovat Audio do MP3". Uvědomte si že na CDje cca 700MB dat a propřehrání v PC Vám bohatě stačí 30MB a rozdíl nepoznáte. To je právě princip MP3-ky. Píšu to spíše jen obecně. Snad to postačí. Howgh. Mi
Ahoj, teď to tady čtu, ale s křížkem po funusu. Já už na to včera přišla pomocí diskuse na Stahuj.cz. Máte pravdu, nějak mi nedošlo, že to do PC musím natáhnout třeba přes Nero nebo WMP. Tam to skutečně šlo bez potíží. Nevím, proč jsem měla za to, že to můžu překopírovat jako třeba mezi složkami. Ale už mám jasno, jasánko!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.