Nejste přihlášen/a.
Zdravím...
Mohl by mi někdo poradit kde bych našel nějaký podrobný TV program kde by byly popsaný pořady který se vysílají?
Jedná se mi hlavně o zahraniční hudební programy jako je MTV a VH1...
tv.sms.cz/ jsi zkoušel? Namátkou jsem tam hodil hudební stanice a popis pořadů tam je.
Mně přijde ten program na idnes na chlup stejný jako na odkazu co jsem našel, akorát že právě tam jsou ty pořady popsány.
Sice v angličtině, ale jsou.
Používám toto:
http://vtelevizi.cz
Po registraci jde nastavit jaké stanice (včetně satelitních) chci sledovat. Při nájezdu myší krátký popisek, barevně jsou odlišeny žánry, v kalendáři jde vybrat den na sledování programu.
Já používám http://tv.sms.cz/
velký výběr, z vybraných si můžu konkrétní otevřít, je tam obsah, obsazení, videoukázky...
Já jsem ale psal že bych chtěl PODROBNÝ TV program v tomhle směru mi ani sms ani seznam nevyhovuje...
Vždyť se to dá nastavit co chceš a po kliknutí se zobrazí podrobnosti u poředu. Je fakt, že ne u všech.
Mil promiň ale když na seznamu kliknu na ty pořady "cizích stanic" tak to co se mi ukáže mi jako podrobný nepřipadá...
To na PARABOLA.CZ vypadá dobře... Jde to nastavit jenom na 4 stanice?
Akorát já bych potřeboval na ty zahraniční stanice aspoň nějakej popisek v češtině...
Luisi,internetové připojení mám přes WWW.o2active.cz
Je tu dokonalý informační systém televizních programů.Vyhledávání se dá nastavit programově i časově,v náhledu to ukazuje i detaily jednotlivých programů.Na stránce je to na liště kde zvolíš TV film,video.Na téže lince nevolím tv program,ten je jen aktuální.ale jdu až nakonec o-2TV.
Otevře se stránka kde zvolím kostičku TV program.
Tady otevřená stránka
JABRAKA
Já tam nikde lištu TV film,video nevidím...
Když tam dám VH1 tak (Hudební pořad) mi jako podrobný popisek nepřipadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.