Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karaoke propojení s PC

Od: kravsko* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

chtěl bych si koupit (KARAOKE SET SADA + 2 BEZDRÁTOVÉ MIKROFONY)

Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? jen by mě zajímalo zda to půjde bez problému připojit k PC? Jestli ano můžete mi říci jak?

Předem Vám děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám, ale určitě bude mít přístroj nějaký výstup, např. CINCH. V PC potřebuješ mít ve zvukové kartě vstup - LINE-IN. To bude klasický 3,5 jack. Bude stačit redukce za pár korun a propojení nebude problém. Záleží ale jaké konkrétně má PC vstupy a přístroj výstupy.

kravsko*
hodnocení

Mám notebooka, který má klasický výstup na sluchátka, na mikrofon a pak tam má ještě jednu zdířku. to bude asi ono? no a v tom karaoke je akorát výstup jack ale ten větší, existuje teda nějaká redukce na menší jack? jak jsou sluchátka?

perda*

Věštit neumíme, co je třetí zdířka na Tvém nespecifikovaném notebooku nevím. *nevi* Ale půjde to připojit i přes vstup mikrofonu, akorát bude třeba vypnout zesílení signálu v ovládání zvuku, nebo v utilitě ke zvukové kartě.

Redukce existuje: www.alza.cz/reduk/...

kravsko*
hodnocení

Děkuji za radu..myslel jsem si to také že to půjde...jen jsem se chtěl raději ujistit...

A zkusím zjistit k čemu je ta třetí zdířka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]