Nejste přihlášen/a.
Ve Win7 se mi nezobrazují, ani nejdou uložit animované gify, ani animované obrázky. V doručeném mejlu se animace zobrazí, ale uložení nabízí pouze jako rastr. Dříve uložené animace (z OS Win XP) se také nezobrazují.
Neznám W7, mám Visty, ale asi to bude stejné.
Animované gify zobrazují všechny prohlížeče.
V Total Commanderu si najděte animovaný gif, pravým tlačítkem zvolte Otevřít v programu a vyberte Zvolit výchozí program. Tam zvolte prohlížeč který používáte ( IE8, Chrome, Operu, Firefox) a zatrhněte K otevírání tohoto typu souboru vždy používat tento program.
GIF je taky rastrový obrázek. Animovaný GIF se zobrají jen v programu,který tento formát obrázku podporuje.
Chápu, ale copak v Windows 7 takový program není? V jakém programu mám tedy animace otevírat? S Win7 začínám a zatím jsem na jejich zbytečnou složitost a přetechnizovanost naštvaná. Onlouvám se tedy za laický dotaz a díky za odpověď.
Musí se instalovat další program, abych viděla animaci?! Co je to za nový, vychvalovaný OS,když potřebuje berličky? Promiňte, to už patří jinam. Každopádně díky, ale instalovat už nic nebudu. Už tak teď v compu nemůžu dík Win7 nic najít.
Kdyby operační systém měl v sobě vše, co jeho uživatelé potřebují, tak by byl Microsoft neustále žalovám od konkurence. Ono tomu tak je v malé míře už i nyní. Jiank systém je základ, vše ostatní je třeba si nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.