Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Před pár dny mi najednou přestal fungovat firefox ( jenom se to zobrazilo ve správci systému a přitom se nespustil a ani žádnou chybu to nezobrazilo). Instalačka firefoxu se také nespustila. Je možné, že bych přes nějakou neopatrnost vymazal něco z windowsu? Dá se to nějak zjistit co tomu případně chybí?
A kromě FF PC funguje normálně? Co jsi dělal předtím, než FF padl, nějaká instalace, čištění? Nejde ani odinstalovat přes Ovládací panely?
P.S. Restart PC jsi předpokládám zkoušel.
Já bychy rád ten firefox přeinstaloval, jenže ta instalačka nejde spustit. Když na ní kliknu, tak pc chvíli přemýšlí, ale nakonec se stejně nic nezobrazí. Prostě ten firefox přestal fungovat i když jsem ho používal jenom zřídka, ale proč mi nejde spustit ten instalační soubor, to fakt nechápu. Poslední dobou padá pár programů jako icq-( to ale opravdu ojediněle ) nebo mi najednou zmizí ikony a lišta a asi za 5 sekund se zase objeví, nevím jestli to má nějakou souvislost. Nechce se mi to celý přeinstalovávat, tak hledám nějaká jiná řešení jak to vyřešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.