Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Před pár dny mi najednou přestal fungovat firefox ( jenom se to zobrazilo ve správci systému a přitom se nespustil a ani žádnou chybu to nezobrazilo). Instalačka firefoxu se také nespustila. Je možné, že bych přes nějakou neopatrnost vymazal něco z windowsu? Dá se to nějak zjistit co tomu případně chybí?
A kromě FF PC funguje normálně? Co jsi dělal předtím, než FF padl, nějaká instalace, čištění? Nejde ani odinstalovat přes Ovládací panely?
P.S. Restart PC jsi předpokládám zkoušel. ![]()
Já bychy rád ten firefox přeinstaloval, jenže ta instalačka nejde spustit. Když na ní kliknu, tak pc chvíli přemýšlí, ale nakonec se stejně nic nezobrazí. Prostě ten firefox přestal fungovat i když jsem ho používal jenom zřídka, ale proč mi nejde spustit ten instalační soubor, to fakt nechápu. Poslední dobou padá pár programů jako icq-( to ale opravdu ojediněle ) nebo mi najednou zmizí ikony a lišta a asi za 5 sekund se zase objeví, nevím jestli to má nějakou souvislost. Nechce se mi to celý přeinstalovávat, tak hledám nějaká jiná řešení jak to vyřešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.