Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte anitivir?

Od: egret* odpovědí: 13 změna:

Zdravím všechny počítačové mágy. Poradí mi někdo z vás účinný volně stažitelný antivir? Já vím, chci toho moc, ale věřím, že zázraky se občas dějí :) Děkuju. E.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Jsem zastáncem AVG, který dělá i free verzi. Ovšem určitě se zde ozvou i zastánci jiných antivirů, tak vyčkejte, ať máte z čeho vybírat...;)

egret*
hodnocení

Dík za radu. Měla jsem Aviru, ale strašně rychle vyprchala... Tak zatím AVG a pak se uvidí :) Hezký večer. E.

medvedromi*
ja mam AVAST uz nekolik let a jsem naprosto spokojeny.

brunclik*
hodnocení

0x

Já poradím Aviru, někdo jiný poradí Avast, další MSE. Něco nainstaluj, je jedno co, hlavně ať tam něco je. Pokud se nebude líbit, lze odinstalovat a nainstalovat jiný.

hodnocení

0x

Avira , avast , AVG ,

hodnocení

0x

Stačí Microsoft. Ve windowsech to je přímo, ne? Ono je to vpodstatě jedno.

praivo*
hodnocení

0x

Zatím mám nejlepší zkušenosti s Microsoft Security Essentials. AVG mi zatěžovalo procesor, Avast otravoval s vyskakovacími okny.

michal958seznamcz
hodnocení

0x

já používám avast, nespomaluje pc jako ostatní

uda1966*
hodnocení

0x

Za mne jedině Avira free.

kangaroo*
hodnocení

0x

Avira free

nickii
hodnocení

0x

Já mám aviru, dejte si do googlu seznam nej antivirů, např anti-virus-software-revie/...
Avira byla taky dobře ohodnocena v dtestu, takže za mě avira ;)

jirkak*
hodnocení

0x

Ano jak už tu zaznělo nejlepší antivir zdarma je podle mě Avira. Minimálně zatěžuje systém a proti virům je spolehlivá.

egret*
hodnocení

Ahoj, děkuju za odpověď a ráda bych se poradila, než špatně skončím. AVG děsně zpomaluje. Avira fajn, ale stále mi nechce poskutnout WEB protection. Někde možná dělám chybu v instalaci. Možná tím, že nechci ten jejich Ask vyhledávač - mohl byste mi prosím poradit? Dík. Eg

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]