Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přeinstaloval jsem si operační systém win XP kde je starší verze prohlížeče IE, chtěl jsem si provést aktualizaci na novější verzi (8 případně 7) ale v obou případech mi instalátory nabídly pouze chybová hlášení:
ve verzi 7
doplněno 07.03.10 11:58:ve verzi 7: Tato instalace nepodporuje aktuákní verzi aktualizace Service Pak operačního systému
ve verzi 8: Vatupní bod procedury SHRegGetValueW se nepodařilo v dymamicky propojené knohovně SHLWAPI.dll nalézt
Poradí někdo co s tím? dík a hezký den, Tom
Zkus nejdříve nainstalovat dostupné aktualizace pro operační systém a až poté instaluj IE
doplněno 07.03.10 11:58:Jo a před jeho instalací musíš ještě projít ověřením pravosti kopie systému. Bez toho to nejde
Nyní už údajně nemusí systém projít testem na legalitu při instalaci IE 8. Vyžadujeto prý jenom WMP 11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.