Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na instalaci internetového prohlížeče IE8

Od: janad* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, přeinstaloval jsem si operační systém win XP kde je starší verze prohlížeče IE, chtěl jsem si provést aktualizaci na novější verzi (8 případně 7) ale v obou případech mi instalátory nabídly pouze chybová hlášení:

ve verzi 7

doplněno 07.03.10 11:58:

ve verzi 7: Tato instalace nepodporuje aktuákní verzi aktualizace Service Pak operačního systému

ve verzi 8: Vatupní bod procedury SHRegGetValueW se nepodařilo v dymamicky propojené knohovně SHLWAPI.dll nalézt

Poradí někdo co s tím? dík a hezký den, Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus nejdříve nainstalovat dostupné aktualizace pro operační systém a až poté instaluj IE

doplněno 07.03.10 11:58:

Jo a před jeho instalací musíš ještě projít ověřením pravosti kopie systému. Bez toho to nejde :)

bena*

Nyní už údajně nemusí systém projít testem na legalitu při instalaci IE 8. Vyžadujeto prý jenom WMP 11.

Pravda pravda. IE 7 i 8 jdou instalovat bez ověření.
K otázce- ano, aktuálnější SP by to chtělo. Mají ty xp vůbec nějaký SP?

papucok*
hodnocení

2x

Máš nainstalované SP 3?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]