Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit jak dlouho jsem byl na PC

Od: sajgon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli jde nějak zjistit kolikrát a jak dlouho jsem byl na PC (v jaký dny atd.) a jestly jo tak jakym způsobem.
Děkuji za rychlou odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

2x

Já bych na to šel od lesa. Předpokládám, že máte (kdysi by to tak nešlo) non-stop připojení k internetu.

Stáhl bych si proto nějaký program, který zaznamená, kdy a jak dlouho jste na internetu. Což by zhruba odpovídalo puštěnému počítači.

Doporučuji Connection Meter slunecnice.cz/...

Zajímal by Vás hlavně čas připojení...

bena*

Ono například u programu avast! 4 je zaznamenáván čas, kdy je rizidentní ochrana aktivní. To by také mohlo odpovídat času, kdy je počítač puštěný.

dejavu*
hodnocení

1x

Na většině počítačů jsou zapnuty logy, které logují jak spuštění a zastavení počítače, tak přihlášení uživatelů, instalace programů ap.

doplněno 06.03.10 18:59: Obvykle se najdou v adresáři C:windows a pak to bývá obvykle na C:local settingsuživatel
sajgon*
hodnocení

Děkuji za odpověď a kde bych ty logy prosim našel.

perda*

Pravé tlačítko na Tento počítač -> Spravovat -> Prohlížeč událostí - Systém.

Podle eventu Služba Event Log byla spuštěna./zastavena.zkistíš kdy byl počítač zapnut a vypnut.

kytka*
hodnocení

0x

Podívej se do historie, tam zjistíš i na jakých stránkách jsi byl , kdy a jak dlouho.

sajgon*
hodnocení

Historie treba internetoveho prohližeče? tam jsou jenom stránky, ale nevidím kolik minut atd. nebo myslíš někde jinde historii?

maraaa
hodnocení

0x

A jak podle tohoto zjistím kdy byl PC vypnut? Vudím zde event log s časem jen vždy kdy byl PC spuštěn...

bena*
hodnocení

0x

Tady je zajímavý tip:

Klepněte na tlačítko Start a klepněte na tlačítko Spustit... zadejte příkaz cmd. Oteřvře se příkazový řádek. Do něj zadejte příkaz net user uživatelské jméno, například Administrator.

Zobrazí se seznam informací o účtě, mimojiné například i datum posledního přihlášení.

cannibl*

jo ale nevyřeší to když dá uživatel počítač uspat :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]